sjef Avatar

sjef

Laatste reviews

The Hobbit: The Battle of the Five Armies(2014)

"...Ik vond de film enigsinds teleurstellend. Daar waar in de vorige 2 delen de spanning toenam naarmate ze dichterbij Erebor kwamen, miste ik het..."

Der Untergang(2004)

"...Ik vind deze film ontzettend goed gemaakt en ook petje af voor Bruno Ganz. het zal niet makkelijk geweest zijn om de grootste misdadiger uit de..."

Laatste reacties

"...Ik krijg er al helemaal zin in. Zondagmiddag 1 mei ga ik naar de imax3d versie. Ben benieuwd. De russo's hebben met the winter soldier een geweldige film afgeleverd. Hopen dat ze dat kunnen evenaren met civil war..."
Eerste recensies 'Captain America: Civil War'
"...Er gaan ook geruchten dat ze de dochter van palpatine is. Of de geheime tweeling zus van kylo ren. Ben benieuwd wat de echte waarheid is..."
'Star Wars: Episode VIII' wordt duisterder
"...[quote=Decepticon]Ik denk dat chefry Avatar bedoeld.[/quote] juist jij snapt hem. Je gaat door naar de finaleronde!..."
Zoe Saldana deelt twee setfoto's 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'
"...De naam zal te maken hebben met dat de naam captain america misschien gevoelig ligt in duitsland. Maar dat nasynchroniseren is echt verschrikkelijk om te horen. Ik ben zo blij dat we dat niet in nederland doen. Behalve dan kinderfilms maar dat snap i......"
MCU Supercut Trailer: de weg naar 'The First Avenger: Civil War'
"...De recensie beschrijft precies wat ik voel na het zien van de trailers. De film sla ik over. Zelfs deze recensie kan me niet overtuigen om te gaan kijken. Ik ga liever mijn geld uitbesteden aan civil war..."
Batman v Superman: Dawn of Justice

laatste ratings

watchlist

sjef heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.