American_PsychoX Avatar

American_PsychoX

Laatste reviews

Kill Bill: Vol. 2(2004)

"...Deze film, samen met zijn voorganger, behoort tot een van de dieptepunten in de filmgeschiedenis. Ik weet best dat het heel stoer is om dit zinloze..."

Man on the Moon(1999)

"...Met gemengde gevoelens over deze film typ ik dit bericht nu. Er zijn inderdaad mensen die het een verschrikkelijke film vinden en mensen die het..."

Das Boot(1981)

"...Zonder de fans van deze film te willen beledigen, moet ik zeggen dat ik absoluut mijn aandacht niet bij deze film kon houden. Ik zat tot mijn eigen..."

Laatste reacties

"...Prima recensie van een briljante film. 2 jaar geduldig wachten wordt dik terugbetaald met The Expendables!!! Fantastisch trouwens dat FilmTotaal zoveel aandacht heeft besteed aan deze film, vanaf het moment, dat de film nog een idee in het hoofd van......"
The Expendables
"...[/quote] What the fuck is hier de inzet? Daardoor liet de actie me volkomen koud. Je voelde nergens wat 'at stake' was. Het ging alleen maar om de actiescenes an sich. En da's te weinig. 4 sterren voor dit gedrocht is dan ook een volkomen absurde......"
The Expendables
"...Wat een verschrikkelijk nieuws!!! Hollywood begint echt steeds triester te worden...Is er dan niemand meer die een NIEUWE EN ORGINELE FILM KAN MAKEN??? Ik durf te wedden dat ik binnen 1 dag met meer originele en nieuwe concepten kan komen dan Hollyw......"
Filmnieuws in het kort
"...Ik ben het niet bepaald met de recensent eens. De film bevat niet voor niets de toevoeging ''Part 1''. Had de film een duidelijk, afsluitend einde gehad, dan was men nog niet tevreden, want dat rechtvaardigt de splitsing van het laaste boek in 2 film......"
Harry Potter and the Deathly Hallows: Pa...
"...[quote=PKP]Als dit al wat zegt over de mensen, ben ik benieuwd wat het zegt over de tig mensen die Sint hebben gekeken..[/quote] Veel mensen kijken deze troep ook uit nieuwsgierigheid, zeker wanneer ze overal om zich heen wel iets over deze film h......"
New Kids Turbo verslaat Harry Potter

laatste ratings

watchlist

American_PsychoX heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.