LAPerspective Avatar

LAPerspective

Laatste reviews

Never Let Me Go(2010)

"...Al zie ik dit nergens aangegeven in reviews, de film lijkt mij een symboliek van hoe wij als mens met de dierenwereld omgaan; de legbatterijen, de..."

Black Swan(2010)

"...Voor een gezellig avondje uit vind ik deze film bepaald geen aanrader. Van een labiele vrouw die klein gehouden is door haar overheersende moeder,..."

Kan door huid heen(2009)

"...Afschuwelijke film. Hoofdpersoon heeft hele nare tegenslagen te verdragen, maar de manier waarop ze in haar ellende blijft zitten, ermee omgaat, de..."

Laatste reacties

"...Zeer geschikte film voor Pasen, door hoe de Christelijke levenshouding en principes van met name Anton, de arts zo praktisch naar voren komt zonder dat er ooit een woord over geloof wordt gesproken. Dit geldt ook voor de vriendschap tussen Elias en C......"
In a Better World
"...Top film, "must see" en ofschoon ik geen woord Japans spreek is de narration erin bijna poetisch mooi om naar te luisteren. Het begin van de film is super komisch, dan wordt het ook serieus. Een ontzettende aanrader voor iedereen.............."
Departures
"...Wat me bijzonder aansprak in de film is dat de "main character" voor haar gevoelens durft uit te komen, en zich niet steeds "schaamte" laat overwinnen al maakt ze het wel heel bont...... Ook lekker Amerikaans, i.p.v. de zo hypocriete Nederlandse ontk......"
He's Just Not That Into You

laatste ratings

watchlist

LAPerspective heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.