Hoiii Avatar

Hoiii

reacties

  • [quote=KW] Eenvoudige film vol met actie. Het spijt me maar zo'n 10 jaar geleden (nu 23 jaar) ben ik begonnen met films kijken en deze gaat er bij mij echt niet meer in. Misschien voor iemand die nog net komt kijken in de filmwereld. De openingsscene is de moeite waard, maar daarna is het echt :r. Verhaallijn: [rating 0.5] Actie: [rating 2.5] [/quote] je kan ook gewoon niet zo diep overal over nadenken en chille en gewoon een filmkijken, niet alles hoeft oscar drama te zijn met een unieke diepe verhaal want dan is bijna alle films slecht., iemand die net komt kijken in de filmwereld... ik weet ook het verschil tusse qualtiteit en een mindere film, maar mensen die echte filmfans zijn kunnen heus ook wel van deze film genieten, damn wat een stomme opmerkingen van 4 jaar geleden haha,. "slechte" films kunnen ook leuk zijn!

    als reactie op de film Charlie's Angels: Full Throttle

  • Mr bean is awesome maar deze film vind ik niet veel aan , alleen een paar stukjes, die film met dat schilderij was zo grappig als de serie! deze dus niet.

    als reactie op de film Mr. Bean's Holiday

  • Het feit dt ze het logo al hebben verandert is voor mij al FAIL. t-rex IS jurassic park, derde deel wel leuk maar wel heel slecht, je kan beter doen alsof die niet bestaat.

    als reactie op de film Jurassic Park III

  • Gewoon leuke film, mesnen moeten niet altijd zoveel nadenken over films haha.

    als reactie op de film Last Action Hero

  • Mooie film!

    als reactie op de film Patch Adams

  • Super film!

    als reactie op de film Collateral

  • Lekker aan het genieten van deze film doet sbs6 dan op het moment als Tom wat hoort en schreeuwt HEY WHAT IS THAT spele ze audio af van "Popstars'' wat een zielige manier van reclame maken, laat de film in zijn waarde, het was nieteens grappig. sbs6 is echt kut voor films kijken.

    als reactie op de film Cast Away

  • [quote=MikeyMo] Ja, Bush zat zelf achter 9/11 :')[/quote] uhhh JA!

    als reactie op de film United 93

  • Saaaaaaaai haha nee ik moe um nog kijke ma de beelde wekken me intresse niet

    als reactie op de film Avatar

  • [quote=Toelietoesh]Wat is dit!! Een 7,3 voor deze film? Vanaf het moment dat ze binnen komen is de rest van de film is "Oh, nee een monster, hoe gaan we dit overleven?" en dat dan zoveel honderd keer herhaald. Verder doet het eind me héél erg denken aan The Lost World. [quote] wtf ahha welke film heb jij gekeken? niet zeuren en zeiken over langdradigheid of "HET DAT KAN IN HET ECHT NIET" prachtige film, prachtig maar toch tragisch liefdesverhaal en mooie muziek en ontroerende beelden.

    als reactie op de film King Kong

  • Hartstikke leuke film!

    als reactie op de film The Mask

  • Dit is geen horror als in vieze gore bloed scenes (yay), maar een spannend goed bedacht verhaal met een creepy sfeer en wat enge momenten maar het gaat vooral om het verhaal. een van de weinige horrors die ik leuk vind, want dat vieze gore bloed gedoe vind ik niet eng, maar gewoon goor en heb liever een spannende enge film op de manier van bijv. The Ring.

    als reactie op de film The Ring

  • I love johnny, maar heb nooit deze film gekeke!

    als reactie op de film Chocolat

  • [quote=Zeurdoos]Zeer trage film die z'n komische momenten heeft maar dan moet je wel een stel lucifers gebruiken om je ogen open te houden. Keitel speelt leuk en ook Diaz is best aardig maar echt boeiend is de film helaas niet. Het verhaaltje is dan ook zo bekend/voorspelbaar als je het maar kunt bedenken. Had wat scherpers in gezeten (denk aan Fargo), maar helaas is de 5.9 een terecht cijfer.[/quote] nou, ik had toch alles wat er in die film gebeurde totaal niet verwacht

    als reactie op de film Head Above Water

  • Begin met rammstein is geweldig!

    als reactie op de film xXx

  • De poster is mooi! voor de rest ken k de film totaal niet.

    als reactie op de film Gone Baby Gone

  • [quote=twinmama]super film goeie acteurs niks mis mee[/quote] precies.

    als reactie op de film The Shawshank Redemption

  • [quote=superfan]Tom Cruise is zo'n typische amerikaanse commerciële hollywood acteur die alleen in een film speelt als hij de 'goodguy' is en dat ie heel veel geld verdient... [/quote] Nou in Collateral is die toch niet de good guy, voor de rest past het gewoon het beste bij hem vind ik, al vond ik hem als heurmoordernaar toch een van z'n beste rollen, mjaa ontopic nogeens ik vind deze film hartstikke vermakend en awesome effects.

    als reactie op de film War of the Worlds

  • Deze film vind ik echt awesome. Persoonlijk oordeel ik liefst niet over weet ik wat over een film ik heb me vermaken en Tommie vind ik altijd leuk.

    als reactie op de film War of the Worlds

  • [quote=Peter2]Als je deze film (deel 1) niet gezien hebt: zeker kijken. Heerlijk vermaak. Het absolute hoogtepunt is hoe aan het einde "Bitter sweet Symphonie" van The Verve Pipe ingezet wordt. Volume op hard, zodra je de eerste tonen hoort. Kippevel tot in je nek gegarandeerd![/quote] je bedoelt Bittesweet Symphony van The Verve neem k aan XD

    als reactie op de film Cruel Intentions

  • [quote=LG DIRECTD]Vond dit verschrikkelijke films !!! Saai, slecht gecast, stomme actie, het meest domme verhaal ooit, aardslelijke muziek, camerawerk van voor de oorlog... zo kan ik nog wel even doorgaan...[/quote] dan hou je waarschijnljk van slechte b-films als je qualiteit gewoon niet kan aanzien. en alles wat je slecht vond was juist hartstikke goed, deze film word niet voor niets een van de beste films genoemd, je mag het niet leuk vinden, maar het slecht vinden dan ben je een van de weinigen!

    als reactie op de film The Lord of the Rings: The Return of the King

  • [quote=de anomalie]Gelukkig zijn er nog mensen die niet 'meelopen' met de massa en automatisch lyrisch over deze films zijn. Hoewel de Lord of the Rings films huzarenstukjes zijn en alleen al vanwege de uitmuntende beeld- en geluidskwaliteit de moeite waard zijn om te zien, zullen het bij mij nooit 'klassiekers' worden. Daarvoor vind ik de films - en vooral dit tweede deel - veel te zwartgallig. De negatieve sfeer die deze films uitstralen wordt te weinig doorbroken door luchtige dialoog, op het begin van de eerste film na. Kortom: een bijzondere film, maar (zwaar) overgewaardeerd. Dan zie ik persoonlijk liever The Dark Crystal of The Neverending Story.[/quote] Ik denk dat de meeste niet meelopen met de massa... maar de meeste de film gewoon echt leuk/goed vinden. want het is nu eenmaal een top triology, kan het toch je smaak niet zijn en daarom het niet leuk vinden, maar meelopen en slecht is het zeker niet.

    als reactie op de film The Lord of the Rings: The Two Towers

  • [quote=lulligvoorje]De karakters hebben geen duidelijk verleden. Het is mij geheel onduidelijk wat hobbits zijn, toch wordt er voorkennis verondersteld van de kijker. Je wordt als kijker doodgegooid met plaatsnamen en achter/voornamen, rassen en soorten, partijen en groepen, maar geen van allen heeft een duidelijke achtergrond. Ik heb die Tolkien meuk gelezen, maar dat is echt 25 jaar geleden. Ook toen vond ik er weinig aan. So what dat iets kwaads deze sprookjeswereld wil overheersen? Is er (vanuit het verhaal en de voorgeschotelde wereld) een reden daar op tegen te zijn? Zo ja, welke? Ik zie geen reden die halflings of elfs gewoon te laten sterven, waarom moeten 'mensen' iets voelen voor wezens die niet bestaan? Maak dat eerst maar eens duidelijk. Waar moet de kijker de sympathie voor die karakters vandaan toveren? "Echt" zijn ze toch niet? En lief of leuk zien ze er (in mijn ogen) niet eens uit. Ik vind de selectie acteurs, op Liv Tyler na dan, nu niet echt om blij van te worden als ik ze mag bekijken in een film.[/quote] een echte SERIOUS CAT hiero.

    als reactie op de film The Lord of the Rings: The Two Towers

  • [quote=TheLord]Nou gewoon lekker sausje en koken die krab Hoor het eens gillen van plezier als het zijn tere krabbepootjes brand terwijl ie pootje baden in het kokend water is[/quote] wat vreselijk, wil er nog steeds nie aan denke dat sommige dieren levend worden gekookt enz. :( dan heb je toch echt geen geweten, hoe je het ook draait. het leeft net als ons, je kookt tog ook geen mens. 0.0

    als reactie op de film Simply Irresistible

  • Ik huil zeer snel bij films, maar deze film deed me dus écht niks!

    als reactie op de film The Lovely Bones

  • Deel 1 is geweldig!!, deel 2 nog nooit gezien!!

    als reactie op de film Babe: Pig in the City

  • [quote=superfan]ik vindt deze ook minder dan meet the parents. en nu ff iets anders. LEER SPELLEN[/quote] het is maar een typfoutje man.

    als reactie op de film Meet the Fockers

  • [quote=emperor]Ik heb even een stukje gekeken...wat een piepeltje moet je zijn wil je dit goed vermaak vinden zeg..[/quote] je zegt net zelf je hebt even een stukje gezien.. DAN OORDEEL NIET.

    als reactie op de film Meet the Fockers

  • [quote=Nickzy9]Leuke film, Veel grappige momenten en situaties! Zeker het kijken waard! [b]Cijfer: 8/10[/b][/quote]

    als reactie op de film Meet the Parents

  • [quote=SunChaser]Deze film is toch pas een jaar oud ofzo?[/quote] ja dat dacht ik ook! en mij stoort het niet dat er geen duits word gesproken enz. snap ook niet waarom dat weer persee hoeft, er zijn zoveel films die worden gespeeld in een andere land en het heeft toch de engelse taal, in het begin hoor je Tom zeer goed duits spreken, en dan gaat het langzaam over in het engels. Ik snap trouwens niet waarom sommige zo gek zijn op de Carice van Houten, ik snap wel dat NL trots is dat ze in een Amerikaanse film speelt met Tom Cruise enz, maar ze zit nieteens 5 min. in de film en ik vind er niet echt iets speciaals persoonlijk. (ik zeg niet slechte actrice, dat is ze niet natuurlijk) Ik vond wel leuk hoe ze vertelde toen ze Tom ontmoette dat ze rood werd en deed alsof ze in een vliegtuig boekje aan het lezen was haha.

    als reactie op de film Valkyrie

  • Ik vond zeer mooie film! Het einde is enorm emotioneel, maar wel mooi gedaan. en dat Tom Cruise gezeik moet gewoon kappen, want dat is te kinderachtig voor woorden, als je een film kijkt, kijk je de film en moet je niet de acteurs op persoonlijk en religie oordelen. trouwens hijs hele aardige man , mja.

    als reactie op de film Valkyrie

  • Laat ik voor de eerste keer eens een star wars film kijken.

    als reactie op de film Star Wars: Episode I - The Phantom Menace

  • [quote=benjamin]Eén van de slechtste film aller tijden: gewoon bloed, bloed, bloed en niks dat ook maar op een verhaal dreigt te lijken. Op den duur begin je gewoon te lachen met de martelingen omdat het zo overdreven is.[/quote] totaal niet mee eens o.o, het is niet mijn film en ik kijk er totaal niet graag naar , maar slecht en lachwekkend is het zéker niet.

    als reactie op de film The Passion of the Christ

  • [quote=Buzzer]Nadat ik Scary Movie 2 heb gezien, moet ik altijd vreselijk lachen bij dit soort films. Maarja, t IS dan ook de grootste onzin. Films met Aliens en Bezeten mensen, slaat toch nergens op? Waar is de realistische film gebleven? en dan bedoel ik Geen mensen die in het bos rondlopen en wegrennen voor het minste of geringste geluidje....[/quote] Ja hoor in het hele universum met ontelbare vele planeten zijn wij ECHT de enige levende dingen, natuurlijk zijn er"Aliens" alleen door films hebbe mensen iets van wtf, en bezeten zijn weet ik niet, ik heb er beelden van gezien, ik heb erover gelezen enz, maar ik vind het te naar om verder over na te denken, maar wees niet zo naief man, er is meer dan je alleen ziet, ergens toch ook mooi toch.

    als reactie op de film The Exorcist

  • Enorm goede film en geweldig acteerwerk. Mooie muziek en mooi verhaal.

    als reactie op de film Collateral