MrMyrmica Avatar

MrMyrmica

Laatste reviews

1408(2007)

"...Andere einde:1 2..."

Bienvenue chez les Ch'tis(2008)

"...Heb deze stuk of 3 keer in het frans gezien. Ik weet niet hoe die is als je geen frans kan maar ik vind hem geweldig. Deze film was zo'n hit dat als..."

Equilibrium(2002)

"...Ik ga niet herhalen wat de mensen voor mij al gezegd hebben. Dit is gewoon een hele vette actiefilm met ook ontroerende emotiemomentjes en een goede..."

Deep Blue Sea(1999)

"...Het is geen super film maar kijkt lekker weg. Alhoewel de domheid van de mens tot een ergerlijk punt oploopt in deze film. :N Het eerste half uur..."

The Matrix Revolutions(2003)

"...Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat deel 1 het neusje van de zalm is wat betreft de trilogie. Deel 2 was de anus van de zalm en deel 3..."

Laatste reacties

"...Ik vindt dat die regisseur Cameron goed heeft aangepakt. Ik had niet verwacht dat Cameron zo groot ego had, zag hem eerder als een vriendelijke oude man... Hij mag dan wel opscheppen over zijn 3D-prestaties maar Avatar blinkt zeker niet uit in verh......"
Producent Piranha 3D reageert op kritiek Cameron
"...Kan niet wachten op de film! Lijkt me een echte wegkijkfilm om de avond mee te vullen. Lekker veel bloed en gore!..."
Trailer Hobo with a Shotgun
"...Heel vette concept-arts! Weet iemand of er een mogelijkheid is dat iemand de film weer wilt gaan produceren of niet? Ik denk dat hier zeker een goede film van te maken valt!:Y..."
Dune: concept-arts van de film die nooit gemaakt werd
"...Die aliëns kwam ik niet tegen in district 9... Kunnen we dat verwachten voor district 10 dan?..."
The Art of District 9 op komst
"...Ik moet me denk ik eens in een hoekje diep gaan schamen want ik heb nog nooit een alien film gezien :X Ben wel van plan om ze te bekijken :E..."
Alien Prequels worden "Tough & Nasty"

laatste ratings

watchlist

MrMyrmica heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.