MrMyrmica Avatar

MrMyrmica

Laatste reviews

1408(2007)

"...Andere einde:1 2..."

Bienvenue chez les Ch'tis(2008)

"...Heb deze stuk of 3 keer in het frans gezien. Ik weet niet hoe die is als je geen frans kan maar ik vind hem geweldig. Deze film was zo'n hit dat als..."

Equilibrium(2002)

"...Ik ga niet herhalen wat de mensen voor mij al gezegd hebben. Dit is gewoon een hele vette actiefilm met ook ontroerende emotiemomentjes en een goede..."

Deep Blue Sea(1999)

"...Het is geen super film maar kijkt lekker weg. Alhoewel de domheid van de mens tot een ergerlijk punt oploopt in deze film. :N Het eerste half uur..."

The Matrix Revolutions(2003)

"...Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat deel 1 het neusje van de zalm is wat betreft de trilogie. Deel 2 was de anus van de zalm en deel 3..."

Laatste reacties

"...RyanD jij weet ook de spoiler knop niet te vinden he! Gelukkig heb ik hem al gezien en vond het een zeer leuke film. Inderdaad doet Bradley Cooper het goed als charmeur en acteur! Kijken waard!..."
Limitless
"...... zegt de dokter, "Heej, ruim je t zelf ook even op!" :}..."
Komt een vrouw bij de dokter
"...Heb deze film toegevoegd omdat ik hem prachtig vind en omdat deze film zeer sterk is, zowel in verhaal als in acteerprestaties. Jean Reno is geweldig :Y..."
Le grand bleu
"...Een van mijn lievelingsfilms, trouwens wat is Carice van Houten toch een knappe vrouw! :~..."
Repo Men
"...5 minuten geleden gezien en ik ben zeer onder de indruk. Nog nooit heeft een film mij met zoveel verwondering naar een scherm laten kijken, de spanningsopbouw is geweldig. De acteurs zijn geweldig. Het einde is geweldig. De setting van het hele verh......"
The Prestige

laatste ratings

watchlist

MrMyrmica heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.