batmaster Avatar

batmaster

Laatste reviews

Captain America: The First Avenger(2011)

"...Net gezien en vond hem tegenvallen. Had er denk ik te veel van verwacht. Natuurlijk is het een heerlijke vermakelijke actie film. Maar het was het..."

Sucker Punch(2011)

"...Wat vond ik nou van Sucker Punch. Spoilers: Ik vind het erg lastig. De actie is zo bruut, het ziet er allemaal zo mooi uit. Vooral die begin..."

Laatste reacties

"...@Jeff1983, zeker wel een flop. Dolittle had een budget van 175.000.000 Meestal moet een film 2x het bedrag ophalen om uit de kosten te komen. Promotie/reclame voor een film is vaak erg duur. Dus minimaal 350.000.000 en dan wil een studio natuurlijk o......"
De 5 grootste flops van dit jaar (tot op heden)
"...Hoe zit het met de 'Tintin' film?..."
'Lord of the Rings'-regisseur Peter Jackson maakt nieuwe film!
"...Ik vind als je beschuldigd bent van misbruik op minderjarige vrouwen, dat je dan überhaupt geen films meer mag maken en gewoon de cel in moet. ..."
Na de Oscars nu ook de Césars onder vuur vanwege controversiële nominaties
"...Ja alsjeblieft, BOP ziet er echt tof uit en het grootste deel van de cast is qua uiterlijk goed gecast. Ik kijk er naar uit...."
DC-schrijfster hint naar 'Birds of Prey' spin-off
"...Als Netflix op deze manier door blijft gaan vind ik het niet erg. Netflix is echt top bezig met veel goede content. Elke week zowat een nieuwe serie en film van Netflix. Ik kan het niet meer bijhouden, zoveel plaatsen ze. Wel moet ik zeggen dat we ee......"
Netflix wordt duurder in België: Holland next?

laatste ratings

6,7
Enemy (2013)
Enemy (2013)
7,5
Mud (2012)
Mud (2012)
6,2
Robin Hood (2010)
Robin Hood (2010)

watchlist

batmaster heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.