batmaster Avatar

batmaster

Laatste reviews

Captain America: The First Avenger(2011)

"...Net gezien en vond hem tegenvallen. Had er denk ik te veel van verwacht. Natuurlijk is het een heerlijke vermakelijke actie film. Maar het was het..."

Sucker Punch(2011)

"...Wat vond ik nou van Sucker Punch. Spoilers: Ik vind het erg lastig. De actie is zo bruut, het ziet er allemaal zo mooi uit. Vooral die begin..."

Laatste reacties

"...Ja alsjeblieft, BOP ziet er echt tof uit en het grootste deel van de cast is qua uiterlijk goed gecast. Ik kijk er naar uit...."
DC-schrijfster hint naar 'Birds of Prey' spin-off
"...Als Netflix op deze manier door blijft gaan vind ik het niet erg. Netflix is echt top bezig met veel goede content. Elke week zowat een nieuwe serie en film van Netflix. Ik kan het niet meer bijhouden, zoveel plaatsen ze. Wel moet ik zeggen dat we ee......"
Netflix wordt duurder in België: Holland next?
"...Ik heb ook echt een hekel aan reclames, maar als het dan moet, doe het dan op het homescherm. Dus bijvoorbeeld dat enkele van die blokken worden vervangen door reclame. Als je het echt tijdens de series of films zelf gaat doen wordt dit echt een dood......"
'Reclame kost Netflix 57% abonnees'
"...Ik vind het tof dat ze oude films toevoegen. Moet daar juist nog veel van zien...."
De films die Netflix in februari toevoegt
"...Ik snap niet dat het zo ongelooflijk lang duurt voor de volgende Bond film. In de begin dagen had je er eentje per jaar. En kijk eens naar die kwaliteit! Ok, ik snap natuurlijk wel dat dat tegenwoordig niet meer gaat, maar man, 4, 5 jaar is wel erg l......"
Hoe succesvol waren de 26 James Bond-films?

laatste ratings

6,8
Enemy (2013)
Enemy (2013)
7,5
Mud (2012)
Mud (2012)
6,2
Robin Hood (2010)
Robin Hood (2010)

watchlist

batmaster heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.