arprive Avatar

arprive

Laatste reviews

The Hitcher(1986)

"...Erg spannend. Sfeer wordt goed neergezet en prima acteerwerk. De rol van John Rider is op het lijf geschreven van onze Rutger Hauer. Een goed gefilmde..."

Laatste reacties

"...Niet vaak dat ik de film beter vind dan het boek, maar bij deze film is dat wel zo. En dat terwijl ik het boek al goed vind. De film heeft veel meer vaart en is daardoor spannender. Vooral Lisbeth wordt goed neergezet. Een aanrader...."
Milennium: Mannen die Vrouwen haten
"...Avondje genieten. Erg goede film...."
The American
"...Echt een goede western. Vooral het begin waarin je ziet hoe Mattie Ross (erg goed gespeeld trouwens) zich als 14 jarig meisje opstelt in de wereld van volwassenen is ijzersterk en zeer vermakelijk. Jammer dat dat later wat minder wordt. De film blijf......"
True Grit
"...De film begint sterk en neemt je goed mee in het gevoel van Alex, eerst genieten van de vrijheid en van het alleen zijn, maar steeds meer het gevoel van sleur en uiteindelijk eenzaamheid en naderend onheil. De film duurt echter veel te lang. Weer een......"
Into the Wild
"...Veel van voorgesteld. De animaties en effecten waren inderdaad prachtig. Het verhaal viel me echter zwaar tegen. Voorspelbaarder dan dit heb ik niet vaak meegemaakt. Het begin is even interessant maar zodra je weet hoe het verhaal in elkaar zit weet......"
Avatar

laatste ratings

watchlist

arprive heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.