TheFirst Avatar

TheFirst

Laatste reviews

The Hunger Games(2012)

"...Ik vond het een erg goede film, maar ik ben dan ook een fan van de boeken. De film volgt het boek zeér goed, maar zonder te 'slaafs' te zijn. Ik..."

Laatste reacties

"...Ik heb de film ook gisteravond mogen zien en vond hem echt heel gaaf! Oké, de film heeft een paar dingetjes waar je over zou kunnen klagen (zoals het feit dat er wel erg veel toevalligheden zijn in het verhaal), maar ik heb erg genoten. De ster......"
Star Wars: The Force Awakens [recensie 2...
"...Ik heb 'm net gezien en zou hem inderdaad ook iets van 3.5/4 sterren geven. Visueel ziet het er erg mooi uit, vooral in Imax. De effecten zijn dik in orde en je ziet duidelijk dat hier veel geld in is gaan zitten. Je zag ook heel goed dat 'Tomorrowla......"
Project T
"...[quote=YOLO]FYI: Ben-Hur uit 1959 was NIET het orgineel. Het was ook een remake.[/quote] Klopt. De film uit 1959 was een remake van een (stille) film uit 1925. Dit was trouwens ook niet de eerste verfilming van het Ben-Hur verhaal, deze komt n......"
Nederlander Marwan Kenzari gecast in 'Ben-Hur'-remake
"...[quote=Scheerzeep]Mijn vraag was nog of The Avengers en The Guardians of the Galaxy gaan samenwerken tegen Thanos :D[/quote] Het is kennelijk de bedoeling dat de Avengers: Infinity War films een soort climax/hoogtepunt worden van alles wat er aan......"
FEATURED: Alles wat we weten over Marvels Phase 3
"...[quote=Chrischzz]Het boek lees ik nu.. en is eigenlijk geweldig.. Het is het zelfde als de orginele P&P, maar dan komen zo af toe wat onnoemlijken langs.. De schrijfstijl is redelijk het zelfde gebleven.[/quote] Ik heb het boek niet zelf gele......"
Eerste officiële foto 'Pride and Prejudice and Zombies'

laatste ratings

watchlist

TheFirst heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.