Mandarijntje Avatar

Mandarijntje

Laatste reviews

Jagten(2012)

"...Ook deze Deense productie is van een zeer hoge kwaliteit. Het thema dat behandelt wordt, raakt niemand onberoerd. Een man die terecht of onterecht,..."

Grease(1978)

"...Geweldige jeugdherinneringen. Wat een vrolijke film en tijdsloos. Het blijft leuk. Alle meiden waren destijds smoorverliefd op John Travolta en ik ben..."

Dolfje Weerwolfje(2011)

"...Ik heb samen met mijn dochter van zeven en zoontje van net zes jaar genoten van deze film. Het is erg leuk, grappig en ontroerend. Mijn zoontje kon..."

Flood(2007)

"...Ik zat vanaf het begin op het puntje van mijn stoel. Er zit zeker in het begin van de film een enorme vaart. Ook de scenes van paniek in de..."

Laatste reacties

"...De titel klinkt wat goedkoop. Ik had er een volledig ander beeld bij. Dit is pure kwaliteit en wat een topacteurs. Het verveelt geen minuut. Kijken dus!!!..."
A Royal Affair
"...Niet verwacht, maar deze film raakte me intens. Alleen al bij het stuk gaan van haar huid of vingers leek het wel alsof ik het zelf kon voelen. De onzekerheid, de paniek, haar ogen zo mooi...Ik ben er echt stuk van. Voor mij de maximale score en ik......"
Black Swan
"...Het is voor kinderen een spannende film. Ik vond hem ook wel vermakelijk. Als je het nu mist geen man overboord. Ik zie dat er in plaats van de trailer de gehele film te zien is onder het kopje van de trailer, leuke bijkomstigheid!..."
Snuf de hond in oorlogstijd
"...Terecht dat ze deze film geregeld uitzenden. Een topper van alle tijden. Heerlijk voor kinderen, maar ook voor hun ouders. In de auto heb ik een cd met deze muziek en zelfs mijn dochtertje van 2 zingt mee. Erg leuk en vrolijk allemaal!..."
Mary Poppins
"...Jammer dat de trailer niet werkt. Ben wel heel benieuwd. Verhaal klinkt leuk...."
Iep!

laatste ratings

8,1
Jagten (2012)
Jagten (2012)
7,5
A Royal Affair (2012)
7,9
Black Swan (2010)
Black Swan (2010)
6,9
Grease (1978)
Grease (1978)

watchlist

Mandarijntje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.