Poezebeestje Avatar

Poezebeestje

Laatste reviews

Annie(1982)

"...Voor een kinderfilm uit 1982 is het een hele goede film. Ik kom uit 1987 en heb deze film in mijn kinderjaren verslonden!! Ik vond de liedjes leuk (nu..."

Schindler's List(1993)

"...Mooi. Je wordt als kijker echt meegezogen in het verhaal van Schindler en van de andere Joodse personages. Van te voren weet je eigenlijk al hoe de..."

The Girl with the Dragon Tattoo(2011)

"...Goede film! Maar! Ik vind de Zweedse films beter dan deze. Waarom? Omdat ik Lisbeth Salander in de Zweedse variant (Noomi Rapace) beter vond dan de..."

The Hunger Games(2012)

"...Ik wist niet dat hier een boekenserie van is. Op een avond vorige week zomaar besloten om even naar de film te gaan en zonder al te veel informatie..."

Laatste reacties

"...Puur, spannend, verrassend einde, film is goed neergezet. Topfilm...."
Apocalypto
"...P.s. deze film verdient een hogere ranking dan het huidige 7.7...."
Milennium: Mannen die Vrouwen haten
"...Prachtige film. Je kan helemaal wegdromen in de wonderlijke wereld waar de film zich afspeelt. Wat minder vond ik de stereotype/cliché personages, zoals de 'slechte' leider van het leger die 'het mooie' wil vernietigen. Dat had naar mij idee wat meer......"
Avatar
"...Heeft veel indruk op mij gemaakt deze film. Het stukje dat de man op de stoeprand zn nek wordt gebroken vergeet ik nooit weer....."
American History X
"...De hele Millennium triologie krijgt van mij een dikke 10! Geweldige goede films. Het verhaal, het concept... prachtig. En ik raad de Zweedse variant aan boven de Amerikaanse, omdat ik Noomi Rapaca beter over vind komen: krachtiger en harder...."
Milennium: Mannen die Vrouwen haten

laatste ratings

7,2
Apocalypto (2006)
Apocalypto (2006)
5,6
Annie (1982)
Annie (1982)
7,7
The Green Mile (1999)
7,9
Avatar (2009)
Avatar (2009)

watchlist

Poezebeestje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.