Bane1 Avatar

Bane1

reacties

  • Ik ben zeker in de minderheid. Want ik vond deze film echt waardeloos. Werd steeds gek van die Joy en Sadness. Het idee is wel geweldig dat kun je niet ontkennen. maar zelf vind ik dat deze film net iets te overhyped is. Of ik heb de verhaal totaal verkeerd begrepen van de film. Want zeker het geval is denk ik. Geef mij liever Despicable Me ofzo.

    als reactie op de film Inside Out

  • [quote=Angelater] De eerste scène die afgespeeld werd tijdens de aftitelingen was ook wel leuk gedaan. Begrijp alleen niet goed waarom [spoiler]de tweeling er zo psychologisch gestoord[/spoiler] uitzag, maar dat horen we vast wel ooit een keer. Vermakelijke film. 7.5[/quote] [spoiler]Ik denk dat ze sinds jongs af aan al gevangen zijn of helemaal gebrainwasht zoals Bucky en daardoor helemaal pyscho zijn dat is de enige mogelijkheid die ik kan bedenken voor je. Want die Baron speelt ook een rol in Age of Ultron[/spoiler]. Maar je zegt het al wel horen/zien het wel want we gaan uiteindelijk die film zien he ;) ... Ook al duurt het meer dan 1 jaar :'(

    als reactie op de film Captain America: The Winter Soldier

  • [b]The Grand Budapest Hotel[/b] Een heel raar film zoals je nog nooit hebt gezien eigenlijk. Het is zo raar opgenomen dat ik niet eens weet of ik het geweldig vind of dat het een raar film is. Echt een indie of hipster film zou je kunnen zeggen.

    als reactie op de film The Grand Budapest Hotel

  • Geweldige film !!! Een 10 voor mij!

    als reactie op de film Man of Steel

  • [spoiler]KHAAAAAAAAN!!!![/spoiler] Wauw!! Benidict is gewoon geweldig. Zijn stem is gewoon geweldig. hij praat gewoon met dat kalmte maar je weet gelijk dat je hem niet voor de gek moet houden. Verder vond ik de film geweldig. Kan niet wachten om hem in Imax3D te zien. [spoiler]Ik was bang dat ze Khan zouden doden. Maar gelukkig hebben ze dat niet gedaan. Volgens mij hebben de schrijvers heel slim nagedacht om hem in leven/vriezend te houden.[/spoiler] Geweldige film meer kun je zeggen.

    als reactie op de film Star Trek: Into Darkness

  • De verhaallijn is niet zo goed. Maar dat weet je al van te voren al je naar de cast kijkt. Echt gaat echt meer om de grappen en die zijn geweldig. Goeie film is dit. Ik heb zeker gelachen

    als reactie op de film The Watch

  • Jennifer :~

    als reactie op de film House at the End of the Street

  • De meeste mensen vonden Costa vervelend.maar ik niet . Ik vond hem juist grappig. Misschien komt het omdat ik nog 17 ben. Maar verder was het een heel erge leuke film. Kan niet wachten tot 2 uitkomt.

    als reactie op de film Project X

  • De meeste mensen vonden Costa vervelend.maar ik niet . Ik vond hem juist grappig. Misschien komt het omdat ik nog 17 ben. Maar verder was het een heel erge leuke film. Kan niet wachten tot 2 uitkomt.

    als reactie op de film Project X

  • Ik heb deze film 4 keer in de bios gezien. Bane is gewoon geweldig in deze film. Zijn stem en houding gewoon geweldig. jammer dat het afgelopen is. Nu wachten op MOS en hopelijk weer wachten op een JL-film.

    als reactie op de film The Dark Knight Rises

  • Wat kun je eigenlijk slecht zeggen over deze film? Niks Heath Ledger zet gewoon een God-mode prestatie hier. Jammmer dat hij dood is gegaan. Want anders zou hij in The Dark Knight Rises komen. Daar ben ik zeker van. Maar goed we moeten allemaal blij zijn dat we deze prestatie konden zien. ook de andere cast-members waren helemaal geweldig.

    als reactie op de film The Dark Knight

  • [quote=Frietgezicht]Vader: If you only knew the power of the dark side. Bane: Ohhhh you think darkness is your ally.[/quote] Geniaal :W :W :W

    als reactie op de film The Dark Knight Rises