Bane1 Avatar

Bane1

Laatste reviews

August: Osage County(2013)

"...Is echt een geweldige film. Het gaat over familie problemen die echt letterlijk te ver gaan. Maar het is wel prachtig in beeld gebracht m. Streep..."

Thor: The Dark World(2013)

"...Ik heb die film gezien. En ik vond het wel een leuke film. Stiekem vond ik beter dan Man of Steel. Maar dat kwam meer door de love-hate relatie van..."

Iron Man 3(2013)

"...Ik heb deze film een 6 gegeven. Als je de film hebt gezien weet je wel waarom. Omdat die ‘onthulling’ gewoon voor mij een groot deel van de film..."

Laatste reacties

"...Ik ben zeker in de minderheid. Want ik vond deze film echt waardeloos. Werd steeds gek van die Joy en Sadness. Het idee is wel geweldig dat kun je niet ontkennen. maar zelf vind ik dat deze film net iets te overhyped is. Of ik heb de verhaal totaal v......"
Inside Out
"...[quote=Angelater] De eerste scène die afgespeeld werd tijdens de aftitelingen was ook wel leuk gedaan. Begrijp alleen niet goed waarom [spoiler]de tweeling er zo psychologisch gestoord[/spoiler] uitzag, maar dat horen we vast wel ooit een keer. Verm......"
Captain America: The Winter Soldier
"...[b]The Grand Budapest Hotel[/b] Een heel raar film zoals je nog nooit hebt gezien eigenlijk. Het is zo raar opgenomen dat ik niet eens weet of ik het geweldig vind of dat het een raar film is. Echt een indie of hipster film zou je kunnen zeggen...."
The Grand Budapest Hotel
"...Geweldige film !!! Een 10 voor mij!..."
Man of Steel
"...[spoiler]KHAAAAAAAAN!!!![/spoiler] Wauw!! Benidict is gewoon geweldig. Zijn stem is gewoon geweldig. hij praat gewoon met dat kalmte maar je weet gelijk dat je hem niet voor de gek moet houden. Verder vond ik de film geweldig. Kan niet wachten om......"
Star Trek: Into Darkness

laatste ratings

watchlist

Bane1 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.