Bane1 Avatar

Bane1

Laatste reviews

August: Osage County(2013)

"...Is echt een geweldige film. Het gaat over familie problemen die echt letterlijk te ver gaan. Maar het is wel prachtig in beeld gebracht m. Streep..."

Thor: The Dark World(2013)

"...Ik heb die film gezien. En ik vond het wel een leuke film. Stiekem vond ik beter dan Man of Steel. Maar dat kwam meer door de love-hate relatie van..."

Iron Man Three(2013)

"...Ik heb deze film een 6 gegeven. Als je de film hebt gezien weet je wel waarom. Omdat die ‘onthulling’ gewoon voor mij een groot deel van de film..."

Laatste reacties

"...Cap is the man. Wat werd ik blij toen hij de Mjolnir vasthield. Ook is deze film echt mooi opgenomen. Voor mij is het elke frame wanneer Cap tegenover Thanos en zijn army puur goud. ..."
Attentie: Bespreek hier de spoilers van 'Avengers: Endgame'!
"...@Adofmirosch Hoezo is het vaag? Netflix heeft gewoon aan de voorwaarden van de Oscars gehouden. Netflix heeft alleen de distributie rechten van de "Roma" gekocht. Sundance en de Toronto film festival zijn op zich grote indie films veilingen. De grote......"
'Roma'-acteur mag Amerika mogelijk niet binnen voor Oscars
"...Het is een leuk film. Maar de tempo is inderdaad wat traag. Ik zou hem niet saai noemen maar wel een slow burner. Ook mochten er wat mindere close ups gemogen in dit film. ..."
First Man
"...Klinkt logisch aangezien de Snyder’s al een tijdje verlof nemen wegens het verliezen van hun dochter. Waarom zou je überhaupt niet aan de post-production werken van JL maar wel aan de pre-production van aanstaande DCEU films? Verder denk ik dat Snyd......"
Rol Zack Snyder in DCEU drastisch verkleind
"...Helemaal mee eens. Vooral als je deze video kijkt [youtube=NEm0Y6HaIxQ]..."
'Aladdin'-fans woedend na casting Naomi Scotts Jasmine

laatste ratings

watchlist

Bane1 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.