Timme Avatar

Timme

Laatste reviews

Interstellar(2014)

"...Mooie film van Nolan. De effects, muziek en acteerpresentaties zijn erg goed. Maar ik vond sommige stukjes gewoon 'saai'! Die stukjes boeiden mij..."

Ghost World(2001)

"...Erg leuke film! Goeie humor en leuke personages maar vergeleken met de Graphic novel van Daniel Clowes klopte de helft niet. Zoals het personage..."

Guardians of the Galaxy(2014)

"...Guardians of the Galaxy Ik kom net terug uit de bios en ik moet zeggen: ''Wat heb ik genotern!!!'' De personages in deze film zijn allemaal zo..."

Watchmen(2009)

"...Ik heb echt genoten van deze film! Ikzelf heb de Graphic novel al een paar keer gelezen en ik kon bijna de teksten van de personages nazeggen. Ik..."

Laatste reacties

"...De synopsis klopt niet...."
Chappie
"...Wow die finale! :W..."
Whiplash
"...Mooie film! Je hoeft de stem van Scarlett Johansson al de eerste seconde te horen en dan word je al meteen meegesleurd in haar charme. En een mooie soundtrack. 8,0/10,0..."
Her
"...[quote=Roeltje]Timme, je spoiler is zichtbaar ;)[/quote] Oh shit! Sorry, maar gelukkig is het niet zo'n grote spoiler...."
"...Seizoen 1: Ben maar eens begonnen aan deze serie omdat ik er heel benieuwd naar was. En ik moet zeggen ik vond het GE-WEL-DIG!!!!!! Deze serie heeft prachtige dialogen en geweldige actie scenes zoals: [Met dat stukje bord wat Krazy-8 vast heeft]......"

laatste ratings

watchlist

Timme heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.