BaronBrood Avatar

BaronBrood

Laatste reviews

Star Trek Beyond(2016)

"...Vermakelijk deel in een zeer sterke reeks. Beyond levert sterke actiescenes, vooral zijn geweldig in beeld gebracht. De hoofdpersonages krijgen..."

Independence Day: Resurgence(2016)

"...De slechtste film die ik heb gezien sinds Fant4Stic. Acteerwerk ligt op GTST-niveau, Emmerich's pogingen tot humor zijn bijna te triest voor woorden..."

The Revenant(2015)

"...Ik keek hier echt ontzettend naar uit, maar ben teleurgesteld de zaal uit gelopen. DiCaprio's gehypede acteerprestatie? Ongeveer 2 uur aan gehijg en..."

Il racconto dei racconti(2015)

"...Absolute bagger, nul opbouw, je wordt willekeurig een scene ingegooid en verwacht ook niet veel van de cast. Salma Hayek speelt ver ondermaats, en de..."

War of the Worlds(2005)

"...Ik vind War of the Worlds een van Spielberg's meest ondergewaardeerde films. (Samen met A.I.) De opbouw van de spanning in de scenes in de kelder is..."

Laatste reacties

"...Edgerton slaat twee vliegen in één klap met zeer sterk regiewerk en een van de beste acteerprestaties van het jaar. Ook een onvoorspelbare film qua plot, dus zeker het kijken waard! 8/10..."
The Gift
"...Shyamalans beste, hij combineert zijn goede spanning- en verhaalopbouw met zeer sterke karakters en een originele invalshoek op een uitgemolken idee. [spoiler] De plottwist heb ik in tegenstelling tot veel andere absoluut geen problemen mee, mensen......"
Signs
"...[quote=YOLO]. De enige easter egg die zag en hoorde was [spoiler]een soort van Happy Birthday muziekdoosje uit Mad Max 2 The Road Warroir[/spoiler]. Zijn er dan nog meer easter eggs?[/quote] [spoiler] Het afgezaagde geweer, met niet werkende koge......"
Mad Max: Fury Road
"...Ik vond m zeker de moeite waard, op het tempo na heb ik eigenlijk geen grote op- of aanmerkingen. Ultron en Hawkeye waren erg goed in deze film en ook Vision stelde niet teleur. Had wel graag wat meer van Andy Serkis gezien, maar je kunt ook niet a......"
Avengers: Age of Ultron
"...Ik had er wat meer van verwacht, de meeste van de acteerprestaties zijn top, maar naar mijn gevoel gebeurde er niet erg veel. Sommige karakters leken zelfs overbodig, ze waren er enkel als reden om karaktertrekjes van ander personages naar voren te......"
Birdman

laatste ratings

watchlist

BaronBrood heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.