BaronBrood Avatar

BaronBrood

Laatste reviews

Star Trek Beyond(2016)

"...Vermakelijk deel in een zeer sterke reeks. Beyond levert sterke actiescenes, vooral zijn geweldig in beeld gebracht. De hoofdpersonages krijgen..."

Independence Day: Resurgence(2016)

"...De slechtste film die ik heb gezien sinds Fant4Stic. Acteerwerk ligt op GTST-niveau, Emmerich's pogingen tot humor zijn bijna te triest voor woorden..."

The Revenant(2015)

"...Ik keek hier echt ontzettend naar uit, maar ben teleurgesteld de zaal uit gelopen. DiCaprio's gehypede acteerprestatie? Ongeveer 2 uur aan gehijg en..."

Il racconto dei racconti(2015)

"...Absolute bagger, nul opbouw, je wordt willekeurig een scene ingegooid en verwacht ook niet veel van de cast. Salma Hayek speelt ver ondermaats, en de..."

War of the Worlds(2005)

"...Ik vind War of the Worlds een van Spielberg's meest ondergewaardeerde films. (Samen met A.I.) De opbouw van de spanning in de scenes in de kelder is..."

Laatste reacties

"...Kan het denk ik het beste hier plaatsen, ik kan Sex, Lies, and Videotape van Soderbergh niet vinden op Filmtotaal. Kijk ik er overheen of staat deze niet op de site?..."
Steven Soderbergh heeft volgende film al af: 'Unsane'
"...@DjZiggy, II en III zijn niet in 4k opgenomen omdat ze net overgingen op digitaal, daar kan dus ook geen 4k versie van zijn...."
'Star Wars: Episode IV - A New Hope' krijgt 4K-restauratie
"...Warner, hun samenwerkingen met regisseurs als Nolan, Affleck en Eastwood hebben de laatste jaren voor heel wat goede films gezorgd. ..."
POLL: De grote filmstudio's uit Hollywood
"...Ligt aan de film, een Star Wars-film zal ik ongeacht recensies kijken, maar Jason Bourne heb ik geskipt omdat de magere zesjes die werden gegeven voor mij toch niet genoeg zijn om naar de bios te gaan bij een filmserie die ik wel goed, maar niet gewe......"
POLL: Laat jij je beïnvloeden door negatieve recensies?
"...[url=http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/rocketeer-disney-movie-reboot-works-915037] The Rocketeer Reboot! [/url] Een van de weinige films waarvan ik blij ben dat er een reboot komt. Goed concept, mindere uitvoering...."
FT Off-topic 28 juli 2016

laatste ratings

watchlist

BaronBrood heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.