hettar Avatar

hettar

Laatste reviews

Lost in Translation(2003)

"...Voor de tweede keer gekeken, met al dit commentaar in mijn achterhoofd, maar.. wat een supermooie film was het weer! Of het nou overrated is of niet,..."

The Gold Rush(1925)

"...?? Uit wikipedia: His first dialogue picture, The Great Dictator (1940) was an act of defiance against Adolf Hitler and Nazism, filmed and..."

The Shining(1980)

"...Beetje dubbele gevoelens bij deze film.. hoewel de sfeer erg goed is (bijna zo goed als in het boek :P) en een aantal superbeelden heeft, is het op..."

Dancer in the Dark(2000)

"...In deze film ligt het er duidelijk bovenop dat von Trier Selma's lot zo triest, dramatisch en tranentrekkerig mogelijk probeert te construeren, wat..."

Signs(2002)

"...Vond hem ook erg tegenvallen.. het begon wel goed (met het maisveld en zo) maar werd steeds ongeloofwaardiger. In het algemeen kan ik een slecht..."

Laatste reacties

"...Mijn zoontje kent m van het stiekem best lollige Sonic Boom (netflix) en Team Sonic Racing, dus ik krijg hem ook wel mee :)..."
Superpluizige Sonic goed ontvangen bij fans!
"...Huh snap deze dramatische reacties dan weer niet.. er staan 2 regels in die over de huidige amerikaanse politiek gaan, en daar zit niet veel persoonlijke mening in (wellicht dat nazis gespuis zijn maar daar zijn we het met zn allen toch hopelijk wel......"
Iron Sky: The Coming Race
"...Boek was vermakelijk, maar als je om alle nostalgie en VR heenkijkt is het een simplistisch cliche jongensheld verhaal. De Otherland boeken zijn eigenlijk hetzelfde idee maar een stuk interessanter (zou ook verfilmd worden ooit?)..."
Toffe motion posters 'Ready Player One'
"...Het was ook als tv-special gemaakt, zie https://www.polygon.com/2017/11/28/16706714/coco-frozen-short..."
Korte 'Frozen'-animatiefilm 'Olaf's Frozen Adventure' onder vuur
"...[quote=VLT]Was Avatar er maar nooit gekomen..met die verdomde 3D-hype nu. Straks nog 2001:a space odyssey in 3D zeker?[/quote] Whoaaaa ik sta al klaar hoor! :D..."
Vervolg '300' maakt langzaam stappen

laatste ratings

watchlist

hettar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.