hettar Avatar

hettar

Laatste reviews

Lost in Translation(2003)

"...Voor de tweede keer gekeken, met al dit commentaar in mijn achterhoofd, maar.. wat een supermooie film was het weer! Of het nou overrated is of niet,..."

The Gold Rush(1925)

"...?? Uit wikipedia: His first dialogue picture, The Great Dictator (1940) was an act of defiance against Adolf Hitler and Nazism, filmed and..."

The Shining(1980)

"...Beetje dubbele gevoelens bij deze film.. hoewel de sfeer erg goed is (bijna zo goed als in het boek :P) en een aantal superbeelden heeft, is het op..."

Dancer in the Dark(2000)

"...In deze film ligt het er duidelijk bovenop dat von Trier Selma's lot zo triest, dramatisch en tranentrekkerig mogelijk probeert te construeren, wat..."

Signs(2002)

"...Vond hem ook erg tegenvallen.. het begon wel goed (met het maisveld en zo) maar werd steeds ongeloofwaardiger. In het algemeen kan ik een slecht..."

Laatste reacties

"...[quote=emperor]je moet wel gevoel voor humor hebben.[/quote] He verdorie, weer een film die ik niet kan zien :'(..."
Het schnitzelparadijs
"...Tja, 1 thread per film is misschien te weinig....."
Lost in Translation
"...[quote=Darthmar]Ik ben ook een fantasy-fan maar deze ga ik zeker kijken a.s. vrijdag al. Daarnaast bijna alle fantasyboeken zijn een cliche. Jongen/meisje buitenbeentje in de maatschappij vindt iets / doet iets waardoor ze op of in een queeste ter......"
Eragon
"...Verhaaltje en trailer zijn wel errug cliche.. hoewel ik een grote fantasy-fan ben denk ik dat ik deze maar oversla...."
Eragon
"...Je moet er wel tegen kunnen om ongemakkelijke (o.a. sex-)scenes te ondergaan, en een niet erg sympathieke hoofdpersoon, maar dan is het best een interessante en sfeervolle (schotse binnenvaart) film. Met een mooi dramatisch nummer ergens voor zover i......"
Young Adam

laatste ratings

watchlist

hettar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.