hettar Avatar

hettar

reacties

  • [quote=emperor]je moet wel gevoel voor humor hebben.[/quote] He verdorie, weer een film die ik niet kan zien :'(

    als reactie op de film Het schnitzelparadijs

  • Tja, 1 thread per film is misschien te weinig..

    als reactie op de film Lost in Translation

  • [quote=Darthmar]Ik ben ook een fantasy-fan maar deze ga ik zeker kijken a.s. vrijdag al. Daarnaast bijna alle fantasyboeken zijn een cliche. Jongen/meisje buitenbeentje in de maatschappij vindt iets / doet iets waardoor ze op of in een queeste terrecht komen en ze zichzelf ontdekken. Dit is gewoon onderhand standaard (uitzonderingen daar gelaten).[/quote] Er zijn er genoeg die niet dat platgetreden pad volgen (wat willekeurige die ik nu in de boekenkast zie staan: Amber, het wat mindere Poort des Doods, en het geweldige Lied van IJs en Vuur), en anderen met een soortgelijk begin, maken er toch iets heel origineels van (zoals het Rad des Tijds, waarin de Jongen in de serie steeds duisterder en duisterder wordt). Ik kijk net zo tegen de plattere cliche verhalen zoals van Terry Brooks en David Eddings aan als tegen de cliche hollywood blockbusters: erg leuk als je jong bent, maar op een gegeven moment heb je ze wel gezien. Ik klink toch niet te elitair nu? :)

    als reactie op de film Eragon

  • Verhaaltje en trailer zijn wel errug cliche.. hoewel ik een grote fantasy-fan ben denk ik dat ik deze maar oversla.

    als reactie op de film Eragon

  • Je moet er wel tegen kunnen om ongemakkelijke (o.a. sex-)scenes te ondergaan, en een niet erg sympathieke hoofdpersoon, maar dan is het best een interessante en sfeervolle (schotse binnenvaart) film. Met een mooi dramatisch nummer ergens voor zover ik me herinner.

    als reactie op de film Young Adam

  • [quote=interbob]Kathy Bates is een van de weinige Amerikaanse actrices die ik uitstekend vind.[/quote] Geef maar toe, je vindt haar alleen maar [i]lekker[/i].. en dan moet je About Schmidt helemaal gaan kijken!

    als reactie op de film About Schmidt

  • Gelukkig staat lulligvoorje altijd voor ons klaar om uit te leggen wat wel en wat niet leuk is. Daarnaast ben ik het zelf meer eens met [quote=merijnsa]Dus zie het als een zwart komische drama film met een nogal anti-hollywood sfeertje dan komt het wel goed.[/quote] [quote=Morrigun99]Anderson maakt 'mooie' films, geen 'grappige' films. Dat zijn films grappige scenes bevatten is met name door zwartgallige humor en plaatsvervangende schaamte.[/quote]

    als reactie op de film The Royal Tenenbaums

  • Die auto achtervolging is echt de beste ooit zeg.. zit je echt midden in. Iedereen die zeurt over schuddende camera's heeft geen fantasie :)

    als reactie op de film The Bourne Supremacy

  • Ik vond 'm vroeger heel erg eng, maar tegenwoordig is ie wat ouderwets he.. (deel 3 vond ik ook creepy met al die spiegels maar 2 is bagger).

    als reactie op de film Poltergeist

  • Net ff langsgezapt: met een ventje van It en een omaatje van Golden Girls, die het blijkbaar sindsdien niet verder hebben geschopt. En extreem slechte muziek er onder gemonteerd, poe hee.

    als reactie op de film Annie's Point

  • ('overrated' is ook altijd zo'n handig labeltje.. je plakt het op een film die je om de een of andere reden niet zo leuk vindt als andere mensen, en voila - ineens lijkt het alsof je aan de kant staat van de elite met betere smaak, en de rest aan die van de simpele massa)

    als reactie op de film Lost in Translation

  • Nou, het was nogal een zeikfilm met een paar wat leukere momenten. Er gebeurt ook verder niks meer dan wat er boven beschreven staat eigenlijk.

    als reactie op de film Wild Iris

  • Ik loop mee met Kenji.. :Z

    als reactie op de film Kill Bill: Vol. 1

  • [quote=aceventura]Doe jezelf een plezier en verspil niet 4 uur van je leven aan de kill bill films.[/quote] Gaan ik en mijn vriendinnetje morgenavond doen, 1 + 2 achter elkaar! Heb er al zin in :9

    als reactie op de film Kill Bill: Vol. 1

  • [quote=Noldy]Sorry, maar ik heb dit ook al een tijdje willen vragen. Met firefox gebeurt bij mij hetzelfde. Bij internet explorer doen die spoilertekstjes het weer goed. Is hier iets tegen te doen?[/quote] Misschien met [url=https://addons.mozilla.org/firefox/1715]deze extension[/url]? (sorry voor off topic)

    als reactie op de film Heat

  • Tja, humor blijft erg subjectief; ik moest er hard om lachen. Die overdreven actie is veel leuker dan 90% van de platte/cliche humor van de amerikaanse komedies. Wel inderdaad jammer dat ze deze verknipte nagesynchroniseerde versie uitzenden; als ik zo op imdb lees heb ik nu de helft van de film gemist..

    als reactie op de film Shaolin Soccer

  • [quote=M1r4]Best een leuke film als je de Dood kent van de Schijfwereldboeken van Terry Pratchett. Denk je die Dood in, in het lichaam van Pitt.. Zwaar schattig!! ;)[/quote] :E

    als reactie op de film Meet Joe Black

  • Gelukkig dan maar [url=http://www.nu.nl/news/724173/84/IJsbeer_met_uitsterven_bedreigd_%28video%29.html]dat ze er niet zo lang meer zullen zijn[/url] :P

    als reactie op de film De Kleine IJsbeer 2

  • Betrayel?

    als reactie op de film Ultimate Betrayal

  • [quote=WoUtoMatiC]poep[/quote] Ja, ze moeten maar een filter maken dat alle reacties wist waarin 'bier' en 'verstand op nul' staan :)

    als reactie op de film Rush Hour

  • Wel jammer, er zijn niet zoveel steampunkachtige films, maar deze is nou niet echt reclame voor het genre.. Iets meer geloofwaardigheid wat betreft de karakters had wel gemogen (ik heb de graphic novel niet gelezen, maar daar waren ze vast interessanter). Wel een paar leuke actiescenes geloof ik.

    als reactie op de film The League of Extraordinary Gentlemen

  • [quote=nummer 10]De enige knappe film van vanavond. T+)[/quote] En Demolition Man dan?? :P Door het aangeraad hier zal ik deze maar eens opnemen..

    als reactie op de film Don't Look Now

  • [quote=nummer 10]Slappe hap met je video's. Een beetje filmfan kijkt al jaren...en dan bedoel ik ook echt JAREN geen video's meer.[/quote] Doe eens niet zo raar.. rare filmfan ben je als je geen films kijkt waarvan geen dvd bestaat. Gisteren toevallig 21 grams gezien (soortgelijke film van zelfde regisseur), die ik wel erg goed vond, dus jammer dat ik deze heb gemist. Is deze trouwens ook leuk om te zien als je het toevallig niet zo hebt op honden?

    als reactie op de film Amores perros

  • Ja raar, dat staat fout op IMDB.. Ik was altijd stiekem fan van Willow, maar waarom kiest ze nou steeds zulke foute films uit? Deze staat alweer in de Bottom #100 (zal wel wat overdreven zijn, maar toch..)

    als reactie op de film Date Movie

  • Hoe verhoudt zich deze film tot de oude roger moore serie?

    als reactie op de film The Saint

  • [quote=gandalf the white]hoevaak is deze film op tv geweest? iemand misschien de tel bijgehouden?[/quote] Als je in het menu bovenaan Extra -> Filmdatabase opent, en naar Cliffhanger zoekt, dan zie je daar staan: [I]Deze film is 9 keer op TV uitgezonden (sinds 23/02/02)[/I] Weet niet of dat klopt.. maar klinkt wel aannemelijk.

    als reactie op de film Cliffhanger

  • [quote=merijnsa]en niet te veel nadenken...[/quote] Maar.. dat kan ik niet!! Boehoehoe.. :'(

    als reactie op de film Analyze That

  • [quote=L_Biggie]Wat is er anders aan de Redux versie? (mijn eerst post hihi :) )[/quote] IMDB: A longer director's cut, titled "Apocalypse Now Redux", debuted on 11 May 2001 at the Cannes film festival. ... The new version is 197 minutes long (53 minutes longer than the original version). The restored footage also includes the French plantation scenes with Aurore Clement and Christian Marquand, as well as scenes from the crew meeting the Playmates later on. Vooral van de plantage scenes, bestaande uit lange discussies over de oorlog, wordt vaak gevonden dat ze de film onnodig lang maken, en de vaart/spanningsopbouw van de film verpesten (ze zitten op driekwart van de film). Ikzelf weet het niet zo, moet het nog maar eens kijken..

    als reactie op de film Apocalypse Now

  • [quote=giant2000]FILMTOTAAL: Waarom krijgt deze film geen ster (als zijnde TOP film) met een 7.8 volgens de IMDB?[/quote] Met wel 32 stemmen :P [quote]Niet spectaculair? Geen goed verhaal? Niet genoeg actie? Saai?[/quote] Je kent FilmTotaal wel erg slecht als je denkt dat ze alleen maar fan zijn van spectaculaire actiefilms..

    als reactie op de film Goebbels-Experiment, Das

  • ? [i]Deze film is 1 keer op TV uitgezonden (sinds 23/02/02)[/i]

    als reactie op de film Dr. Jekyll and Ms. Hyde

  • Als je deze film opzoekt via Extra->Filmdatabase (menu bovenaan), dan staat er: [i]Deze film is 3 keer op TV uitgezonden (sinds 23/02/02)[/i] dus dat valt wel mee.. En hoe vaak het ook op tv komt, je hoeft het natuurlijk niet te kijken (ben ik ook niet van plan), en de kans dat SBS6 een veel betere film in plaats ervan uit had gezonden is ook niet erg groot.

    als reactie op de film The Fast and the Furious

  • [quote=WoUtoMatiC]"Fantastic Four is echt een slechte film." "Ach man, wees blij dat ze die comic uberhaubt verfilmd hebben." "Ehm, ok(?)" [/quote] Grappig, dat is ook precies wat Uwe Boll pas zei in een [url=http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=62899]interview[/url]; gamers moeten niet zeuren dat hij slechte films maakt, ze moeten blij zijn dat hun favoriete spellen verfilmd worden!

    als reactie op de film Star Wars: Episode II - Attack of the Clones

  • [quote=Recensie Da Vinci Code]Gelukkig lijkt de film voor geen meter op het boek, en is de incompetentie van Dan Brown daardoor niet in de film terug te vinden.[/quote] Vooral door deze zin ga ik 'm misschien toch wel kijken :)

    als reactie op de film The Da Vinci Code

  • ?? Hebben ze op RTL5 nou het ongeveer belangrijkste stuk uit de film geknipt?? Of lette ik niet goed op..

    als reactie op de film Star Wars: Episode I - The Phantom Menace

  • *ben het 90% met Ravaged eens* De resterende 10% is een minder enthousiasme voor deel 3, hoewel die inderdaad beter blijft dan 1 en 2. Maar het is in ieder geval erg jammer dat de sfeer van 4/5/6 in deze episode I nauwelijks terug te vinden is.. dan kun je beter wachten tot Serenity op tv komt. edit: wat een apart shot hierboven, net alsof ze aan het volksdansen zijn of zo :)

    als reactie op de film Star Wars: Episode I - The Phantom Menace