Stilgar Avatar

Stilgar

Laatste reviews

Congo(1995)

"...Deze film heeft een te laag IMDB cijfer. Ok het is geen topper, maar toch wel een 6je waard. Volgens mij is de film ontstaat na de jurrasicpark..."

Fallen(1998)

"...Heb de film ooit in de bioscoop gezien. Heb dat liedje een maand in mijn hoofd gehad. Heb de film ooit gehuurd Heb dat liedje opnieuw een maand..."

Waterworld(1995)

"...Iemand enig idee hoeveel jaar deze film zich na dat de poolkappen zijn gesmolten afspeelt? Er klopen namelijk een paar dingen niet helemaal, iedereen..."

Laatste reacties

"...Ik snap dat ze voorbij "ras" kijken in de zoektocht naar een goede acteur en dan kan ook heel goed voor sommige rollen (Kingpin in 1 vd superhelden films bijvoorbeeld). Maar bij sommige rollen absoluut niet. Een icoon als Frank Sinatra is bij mij 1 v......"
Jamie Foxx als Frank Sinatra?
"...Juweeltje van een film als je het boek / de boeken kent. Als je de boeken niet kent kan deze film denk ik zeer verwarrend en on-samenhangend overkomen. Krijg niet het idee dat als je de spellen leuk vond je ook de film kan waardaren. De spellen......"
Dune
"...Je kan veel zeggen van deze film, maar "komedie" was niet bij me opgekomen..."
Wild Things
"...Je gaat natuurlijk wel in kostuum naar de premiere. http://www.youtube.com/watch?v=HeMUlSe1sjM..."
Megapremiere voor Transformers
"...Film is inderdaad niet echt de moeite waard. Maar damn wat een intro....kan niet geloven dat die in de VS ook zo wordt getoond...."
Dead Man on Campus

laatste ratings

watchlist

Stilgar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.