"Ik huilde tranen met tuiten": Daisy Ridley over haar overweldigende 'Star Wars'-ervaring

"Ik huilde tranen met tuiten": Daisy Ridley over haar overweldigende 'Star Wars'-ervaring

De actrice voelde zich niet goed genoeg en was bang dat ze het ergste was wat de franchise ooit zou overkomen.

Tijdens een promotieinterview voor Sometimes I Think About Dying uitte Daisy Ridley haar overweldigende ervaring na het zien van de eerste screening van Star Wars: The Force Awakens.

De actrice maakte haar Star Wars-debuut in de film uit 2015 en vertelde aan Clique dat de hoofdrol spelen in de scifi-franchise overweldigend is en heel veel druk met zich meebrengt.

Onverwacht, Verrassend en overweldigend
"Na de vertoning van de eerste film zei ik tegen mezelf dat ik slecht was en dat ik echt waardeloos was. Ik huilde tranen met tuiten, omdat ik dacht dat ik het ergste was dat Star Wars ooit was overkomen."

"Ik had mezelf nog nooit in een hoofdrol gezien, dus voor mij was het iets onverwachts en heel verrassends, het overweldigde me," aldus Ridley.

Rey
De actrice heeft tot nu toe in drie films de rol van Rey vertolkt. In Star Wars: The Force Awakens uit 2015 speelt de actrice een wees, genaamd Rey. Zij is achtergelaten op het zand van Jakku en wordt door een toevallige ontmoeting met droid BB-8 in een conflict gesleept.



In Star Wars: The Last Jedi uit 2017 leert Rey de manieren van 'Force' kennen. En in Star Wars: The Rise of Skywalker uit 2019 reist Rey naar Exegol waar ze haar grootvader keizer Palpatine confronteert.

Terugkeren naar een sterrenstelsel ver, ver weg
Tijdens Star Wars Celebration 2023 werd bevestigd dat Daisy Ridley na Star Wars: The Rise of Skywalker, terug zal keren als Rey in een nieuwe vervolgfilm. Lees hier meer hierover.



NieuwsFilm

meest populair