Vijfde Die Hard heeft een titel

En hoe gaat de Fantastic Four reboot heten?

Ain’t It Cool heeft uit betrouwbare bronnen vernomen dat Die Hard 5 een titel heeft, namelijk Die Hard 24/7. Verder hebben ze ook al een titel voor de geplande Fantastic Four reboot: Fantastic Four Reborn.

Hier is wat we tot nu toe weten van beide sequels:

Skip Woods zal het vijfde deel uit de Die Hard reeks gaan schrijven. Woods schreef het scenario voor Swordfish en Hitman, en maakte deel uit van het schrijversteam achter X-Men Origins: Wolverine en The A-Team. We weten nog niets over een mogelijke verhaallijn voor Die Hard 5, maar Bruce Willis heeft wel alvast aangegeven dat hij met dit deel de hele wereld over wil.

In februari sprak MTV met Willis tijdens een Cop Out event in New York City. De acteur zei toen dat hij graag een nieuwe Die Hard zou willen maken en is ervan overtuigd dat deel 5 in 2011 al geschoten gaat worden.

De Fantastic Four reboot werd aangekondigd op dezelfde dag dat Disney met het nieuws kwam dat het Marvel gekocht had. Akiva Goldsman werd ingehuurd om de film te gaan produceren. Michael Green, producer/schrijver van Smallville, Everwood en Heroes en medeschrijver van The Green Lantern, is ingehuurd voor het script van de reboot.

Regisseur Tim Story wordt aan de kant gezet en ook de cast wordt vervangen. Indien dat het geval is, zullen we Jessica Alba moeten missen als Invisible Woman. De sfeer in Iron Man (overigens niet écht donker te noemen) zou als voorbeeld gelden en de stripreeks Ultimate Fantastic Four van comic-schrijver Mark Millar (Wanted) moet in de verhaallijn verwerkt worden.



NieuwsFilm

meest populair