POLL: De trailers van april

Wordt het bijvoorbeeld 'Elysium', 'Thor: The Dark World', 'The Hunger Games: Catching Fire' of 'Only God Forgives'? Kies zelf!

We zijn ondertussen alweer een paar dagen in de maand mei beland, maar toch kijken we nog even terug naar de spectaculaire trailers die afgelopen maand verschenen. De grootste blockbusters die in april een eerste trailer kregen, zijn de sci-fi actiefilm Elysium, Marvel Studios' Thor: The Dark World en de Hunger Games sequel The Hunger Games: Catching Fire. Er verschenen echter ook trailers van grotere titels als Carrie, Only God Forgives, R.I.P.D. en Rush.

Nog even voor de duidelijkheid: in onderstaande POLL zijn alleen teaser trailers en eerste (volledige) trailers opgenomen. Latere trailers, zoals afgelopen maand de nieuwe trailers van Man of Steel en RED 2, zijn dus niet opgenomen. Alle trailers die op FilmTotaal zijn verschenen, kun je op deze pagina terugvinden.

Hieronder kun je weer stemmen op de trailer die jou het meeste in de smaak viel. Volgende week wordt bekend welke trailer aansluit bij de winnende trailers van januari (RED 2, trailer), februari (Seizoen 3 van Game of Thrones, trailer) en maart (Kick-Ass 2, trailer).

Succes met de overwegingen en wederom bedankt voor je stem!
De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
survey software


Hieronder de trailers:

Carrie - 7 november


Elysium - 15 augustus


Filth - 4 oktober (UK)


Grown Ups 2 - 18 juli


The Hunger Games: Catching Fire - 21 november


Man of Tai Chi - eind 2013


Only God Forgives - 13 juni


Percy Jackson: Sea of Monsters - 15 augustus


The Purge - 7 juni (USA)


R.I.P.D. - 8 augustus


Rush - 3 oktober


Thor: The Dark World - 30 oktober



The Way, Way Back - 5 juli (States)



NieuwsFilm

meest populair