Comic-Con: 'Riddick 3', 'X-Men', 'Godzilla' & 'Metallica'

Verder Seventh Son, 300: Rise of an Empire, Kick-Ass 2 en The Amazing Spider-Man 2.

De San Diego Comic-Con is alweer de derde dag ingegaan. 's Werelds grootste evenement voor stripboekenfans en superheldenfanaten heeft al veel nieuws gebracht, maar het zijn de laatste twee dagen die de meeste opzienbare nieuwtjes brengen. Omdat er elke dag zoveel nieuws uitkomt, blikt FilmTotaal elke dag terug. Vandaag het derde deel in deze serie.

Bekijk hier het overzicht van de. Verder kun je op deze link het verslag van de preview night vinden. Op deze plek staat het verslag van de eerste dag. Vandaag is het dus tijd om de tweede dag te bespreken. Aan bod komen Riddick 3, X-Men: Days of Future Past, Godzilla en Metallica: Through the Never.

Riddick 3
Tijdens het panel van Riddick 3 werd een nieuwe trailer van de film vertoond. Deze trailer werd direct daarna vrijgegeven, en valt hieronder te bekijken. In de film neemt Vin Diesel wederom de rol van Riddick op zich. Ditmaal wordt hij voor dood achtergelaten op een woeste planeet. Daar moet hij het niet alleen opnemen tegen premiejagers, maar ook tegen de monsters die 's nachts op de mensen jagen.



Bekijk de afbeeldingX-Men: Days of Future Past
De afgelopen dagen hebben we al wat promotiemateriaal van X-Men: Days of Future Past voorbij zien komen. De boventoon in het materiaal werd gevoerd door Trask Industries, het bedrijf dat de Sentinels maakt. Deze robots jagen op de mutanten, die met uitsterven bedreigd worden in deze film. Nu is er nog meer materiaal vrijgegeven van de film, waaronder een gifje dat je door hier te klikken kunt bekijken. Daarnaast nog de afbeelding links. Klik erop voor een vergroting.

Godzilla
Het panel voor de film moet nog komen, maar regisseur Gareth Edwards wilde wel al spreken over zijn visie op Godzilla. In een interview met ComingSoon ging hij in op zijn film. "Niet veel mensen hebben Monsters gezien, maar als iemand hem gezien heeft en hem goed vond, en daarna Godzilla ziet, hoop ik dat ze kunnen zeggen: ik zie dat hij gemaakt is door dezelfde regisseur. Toen ik Monsters maakte, zorgde ik zelf voor alle visuele effecten, dus het aantal monsters die ik kon laten zien was gelimiteerd. Bij Godzilla had ik dat probleem niet, dus zal de film veel epischer zijn. Maar het was erg belangrijk voor me, dat in het hart van deze film, personages zouden staan waar we om Bekijk de afbeeldingkunnen geven. We hebben geprobeerd het juiste verhaal te vinden voor dit Godzilla universum, waarin de personages verbonden zijn aan de gebeurtenissen in de film. Het moest dus niet gedwongen voelen als je naar bepaalde locaties gaat. Ik ben erg tevreden met wat we bedacht hebben. Veel acteurs hebben zich, volgens mij, verbonden aan het project, omdat ze een emotionele connectie hebben met de mensen die in de film te zien zijn."

Metallica: Through the Never
Ook Metallica: Through the Never was aanwezig op de Comic-Con. Van de film werd een poster en een trailer vrijgegeven, die hieronder te bekijken zijn. De film volgt de jonge Trip (Dane DeHaan), die op een surreële missie gestuurd wordt tijdens een concert van Metallica. Klik op de poster voor een vergroting.


Reeds verschenen
Eerder vandaag verschenen er uiteraard al een aantal nieuwtjes op de site over de Comic-Con. Allereerst plaatsten we een poster van Jeff Bridges, die in Seventh Son te zien is als tovenaar die het samen met Ben Barnes opneemt tegen Julianne Moore. Ook plaatsten we een poster van 300: Rise of an Empire. Op de poster zien we Themistocles (gespeeld door Sullivan Stapleton).

Verder verscheen er ook nog een bijzonder lange trailer van Kick-Ass 2. Misschien is het wel een van de langste trailers voor een film, want deze duurt maar liefst 4,5 minuten. Tot slot sprak Marc Webb nog over de manier waarop The Amazing Spider-Man 2 hints bevat naar de twee volgende films in de franchise.

NieuwsFilm

meest populair