Marvel Studios' 'Phase 3'-films zo goed als bekend

Geen The Runaways, Guardians 2 en Black Panther, maar welke titels dan wel?

Gisteren verscheen nog het bericht dat Marvel Studios mogelijk toch aan de slag gaat met een film rond Scarlett Johanssons Black Widow. Als we de website The Schmoes Know moeten geloven, zal die film nog niet opduiken in 'Phase 3' in de Marvel Cinematic Universe. Ook het vervolg op Guardians of the Galaxy, de fan favoriete Black Panther en het eerder genoemde The Runaways zullen niet uitgebracht worden in 'Phase 3'.

Volgens de bron van de website gaat 'Phase 3' bestaan uit de volgende films, die we gelijk maar hebben gekoppeld aan de reeds bekende releasedata:

Ant-Man (31 juli 2015)
Captain America 3 (6 mei 2016)
Thor 3 (8 juli 2016)
Doctor Strange (5 mei 2017)
The Avengers 3 (?)

De betrouwbare bron houdt wel een slag om de arm, aangezien dit de films zouden zijn die minimaal tot 'Phase 3' behoren. Er zouden dus nog titels (en data) toegevoegd kunnen worden.

Met Ant-Man en Doctor Strange zien we in ieder geval twee nieuwe superhelden in actie komen. Dit is er ééntje meer dan in 'Phase 2'. Daarin is alleen Guardians of the Galaxy een compleet nieuwe film. De andere titels in de huidige reeks zijn Iron Man 3 (2013), Thor: The Dark World (2013), Captain America: The Winter Soldier (27 maart), Guardians of the Galaxy (14 augustus) en The Avengers: Age of Ultron (1 mei 2015).



NieuwsFilm

meest populair