'Training Day'-hereniging met 'The Magnificent Seven' remake?

Naar verluidt zal Ethan Hawke zich bij Denzel Washington voegen in de western.

Variety komt met het vermakelijke nieuws op de proppen dat acteur Ethan Hawke mogelijk in de nieuwe versie van The Magnificent Seven zal optreden. Blijkbaar is hij al zover in gesprek dat hij op het moment staat zijn krabbel te zetten voor een rol. Mocht dit werkelijkheid worden, dan zal Hawke wederom met Denzel Washington en regisseur Antoine Fuqua in zee gaan. Het trio werkte veertien jaar geleden aan de succesvolle misdaadfilm Training Day.

Tevens meldt Variety dat het vast staat dat Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) en Haley Bennett (The Equalizer) ook in de film zullen voorkomen. Wie precies wie zal spelen is tot op heden onbekend. Het origineel uit 1960, geregisseerd door John Sturges, bevat acteurs zoals Yul Brynner, Eli Wallach, Steve McQueen, Charles Bronson en James Coburn. In de western nemen zeven revolverhelden het voor een Mexicaans boerendorpje op dat geteisterd wordt door een groep bandieten. De western bracht daarnaast drie vervolgen voort en is op diens beurt een remake van de Japanse Seven Samurai uit 1954.

John Lee Hancock bewerkte onderlaatst het script van Nic Pizzalatto (True Detective), dat niet geheel naar wens was. Een releasedatum is ook nog onbekend. Fuqua is momenteel druk bezig met de opnames van Southpaw. De boksfilm, met in de hoofdrol Jake Gyllenhaal, moet in 2015 uitkomen. Fuqua zal zich daarna op de remake storten.



NieuwsFilm

meest populair