Gerucht: Ben Affleck regisseert 'The Batman'

Warner Bros. pakt het DC Cinematic Universe nog grootser aan.

Volgens Latino Review verschijnt in 2018 de eerder aangekondigde Batman-solofilm, onder de titel The Batman. De regie zou in handen moeten komen van Ben Affleck, uiteraard ook de vertolker van het titelpersonage.

Volgens Latino Review zou Warner Bros., die voor dat jaar al Aquaman en The Flash heeft staan, meer tegenwicht willen bieden aan de Marvel-activiteiten. In 2018 zendt de concurrent namelijk Avengers: Infinity War – Part 1, Black Panther en Captain Marvel de bioscopen in. The Batman zou het vermoedelijk moeten opnemen tegen de laatstgenoemde titel, aangezien de eerste Batman-solofilm sinds The Dark Knight Rises (2012) voor november lijkt gepland.

De website meldt tevens dat er een schrijver is aangetrokken. Dit is Chris Terrio, verantwoordelijk voor de scripts van Batman v Superman: Dawn of Justice en beide Justice League-films. Overigens zien we Batman komende periode sowieso drie keer op het witte doek verschijnen. Naast Batman v Superman duikt Affleck ook op in Suicide Squad en verschijnt in 2017 de LEGO-film The Lego Batman Movie.

Mogelijk wordt er tijdens San Diego Comic Con meer onthuld over de DC Cinematic Universe-plannen van Warner Bros. Comic Con trapt af op 9 juli.



NieuwsFilm

meest populair