Trailer 'Star Trek Beyond' verschijnt eerder dan verwacht

Trailer 'Star Trek Beyond' verschijnt eerder dan verwacht

Vele nieuwe trailers in aantocht voorafgaand aan Star Wars 7.

Vanaf 16 december draait Star Wars: The Force Awakens in de Nederlandse bioscoopzalen en nog voor je de eerste beelden uit deze sci-fi film ziet, is het feest al begonnen. Naar verwachting worden er heel wat trailers vertoond van toekomstige blockbusters, volgens The Hollywood Reporter onder meer van Star Trek Beyond.

Uiteraard zijn de raakvlakken tussen Star Wars en Star Trek niet te ontkennen. Maar het aardige is dat de vorige twee Star Trek-films zijn geregisseerd door The Force Awakens-regisseur J.J. Abrams. Beyond wordt overigens geproduceerd door Abrams' productiemaatschappij Bad Robot.

Het blijft overigens niet alleen bij de trailer van Justin Lins Star Trek Beyond. Ook zouden de trailers van Batman v Superman: Dawn of Justice (vermoedelijk deze), The Huntsman: Winter’s War, Independence Day Resurgence en X-Men: Apocalypse vooraf te zien zijn. The Hollywood Reporter meldt dat er mogelijk ook trailers te zien zijn van de Walt Disney-titels The Jungle Book, Captain America: Civil War (vermoedelijk deze) en Finding Dory.

Het blijft de vraag of (alle) trailers ook in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. De verwachting is dat je de online-versies sowieso op FilmTotaal kunt terugvinden.



NieuwsFilm

meest populair