De Super Bowl Spots van aankomende zondag

De Super Bowl Spots van aankomende zondag

Check alvast de nodige beelden uit de "Big Game"-spots.

Aankomende zondag staan de Carolina Panthers en de Denver Broncos tegenover elkaar tijdens de strijd om de Super Bowl 50. Vele wereldburgers stemmen af op de grootse festiviteit en voor de adverteerders betekent het een uitstekend moment op te adverteren. En dat mag wat kosten: 30 seconden zendtijd kost dit jaar maar liefst tot $5 miljoen, boven de velen miljoenen die de adverteerders uitgeven aan hun opvallende tv-spots. Voor de filmstudio's is het uiteraard een goed moment om aanstaande releases in de etalage te zetten.

Welke "Big Game"-filmspots verschijnen er dit jaar? Genoeg! Een aantal spots zijn al online verschijnen. Ook doken er een aantal voorproefjes op en daarnaast is van een aantal titels bekend dat er Super Bowl Spots verschijnen.

Als eerste een opsomming van wat we zo ongeveer kunnen verwachten. De meest opvallende spot is waarschijnlijk van Bourne 5, met naar verluidt een spot van 60 seconden. Daarnaast worden spots verwacht van Deadpool, X-Men: Apocalypse, Independence Day: Resurgence, Zoolander 2 en Captain America: Civil War. Daarnaast moeten er ook wat partner-spots te zien zijn, waaronder waarschijnlijk rond Batman v Superman: Dawn of Justice.

Voor de spots van The Jungle Book en Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows zijn reeds teasers verschenen:





Hieronder zie je twee reeds verschenen volledige Super Bowl Spots, van Eddie the Eagle en Alice Through the Looking Glass:





En deze laten we ook even zien!



NieuwsFilm

meest populair