Super Bowl Spots: 'Captain America: Civil War', 'X-Men: Apocalypse', 'Independence Day Resurgence' en meer!

Super Bowl Spots: 'Captain America: Civil War', 'X-Men: Apocalypse', 'Independence Day Resurgence' en meer!

Ook met The Jungle Book, Batman v Superman, Jason Bourne, 10 Cloverfield Lane, Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, Deadpool en...

Aankomende uren verschijnen er heel wat Super Bowl Spots online. Hieronder volgen de updates. Eerder zag je al de spots van Eddie the Eagle en Alice Through the Looking Glass en de teasers voor de spots voor The Jungle Book en Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows. Vanmiddag kwam spot van Gods Of Egypt voorbij. De Super Bowl Spot van Jason Bourne tref je hier.

X-Men: Apocalypse
En er is ook een spot van de nieuwe X-Men film:



Independence Day Resurgence
Na zijn sci-fi klassieker Independence Day uit 1996 keert regisseur Roland Emmerich dubbel en dwars terug met het vervolg Independence Day Resurgence. Check de spot!



Jason Bourne
De Super Bowl Spot van Jason Bourne tref je hier, maar mag in dit lijstje uiteraard niet ontbreken:



Captain America: Civil War
De eerste grote Super Bowl spot die is vrijgegeven is die van Captain America: Civil War. Uiteraard wordt er weer gefocust op de teams die ontstaan in de derde Captain America-film, ook wel Avengers 2.5 genoemd. Grote afwezige is nog steeds Spider-Man, maar we zien wel veel fraaie nieuwe beelden, die overigens niet heel veel lijken weg te geven.



En hieronder nog een heel leuke Coca Cola-reclame met Ant-Man en Hulk!



Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
Van Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows was al bekend dat er een spot zou volgen. Hieronder tref je de beelden. De film is opnieuw geproduceerd door Michael Bay. De Regie ligt in handen van Dave Green (Earth to Echo). En zien we daar Krang?



The Jungle Book
Van The Jungle Book was al een teasertje verschenen en hieronder zie je de complete halve minuut van de film van Iron Man-regisseur Jon Favreau. Naast de Super Bowl spot heeft Walt Disney ook een compleet nieuwe trailer vrijgegeven!



10 Cloverfield Lane
Onverwacht heeft Paramount Pictures besloten om een Super Bowl spot uit te zenden van 10 Cloverfield Lane. De nieuwe beelden in het soort van Cloverfield-vervolg van regisseur Dan Trachtenberg en met Mary Elizabeth Winstead (Death Proof), John Goodman (The Gambler) en John Gallagher, Jr. (Short Term 12) laat veel nieuws zien!



Deadpool
Uiteraard mag Deadpool niet ontbreken. Opnieuw richt de Deadpool zich tot zijn publiek, iets waar Ryan Reynolds waarschijnlijk flink van aan het genieten is.



The Secret Life of Pets
En de enige Super Bowl Spot voor een animatiefilm.



Batman v Superman: Dawn of Justice
Van Batman v Superman: Dawn of Justice wordt geen volledige tv-spot verwacht, maar wel (meerdere) spots waarin de film wordt aangeprezen door partners. Hieronder zie je de spots van Turkish Airlines, de vliegmaatschappij die twee nieuwe bestemming heeft: Gotham en Metropolis. In de onderstaande video zie je de spot rond Gotham. Het is Bruce Wayne (Ben Affleck) die je uitnodigt om naar zijn stad te komen.



De volgende video laat Metropolis zien. Het is niet Superman (Henry Cavill), maar Lex Luthor (Jesse Eisenberg) die je uitnodigt om naar zijn - weer opgebouwde - stad te komen.



Reeds verschenen Super Bowl spots
Hieronder zie je de eerder verschenen Super Bowl spots van Gods Of Egypt, Eddie the Eagle en Alice Through the Looking Glass:







Super Bowl 50
De Super Bowl wordt in San Francisco gespeeld en de teams Carolina Panthers en Denver Broncos staan tegenover elkaar. Het sportevenement kluistert jaarlijks meer dan honderd miljoen Amerikanen aan de buis. De Super Bowl is de finale van National Football League (NFL). Het wordt dit jaar voor de vijftigste keer georganiseerd en wordt hierdoor ook wel Golden Super Bowl genoemd. De Britse groep Coldplay verzorgt in de rust van het sportevenement het optreden.



NieuwsFilm

meest populair