TV-tips voor komende week

Welke films moet je deze week zien op tv!

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Hansel & Gretel: Witch Hunters (2013)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Tommy Wirkola | Cast: Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen, Pihla Viitala

Witch Hunters speelt 15 jaar na het snoephuisje-incident dat de bekende tweeling heeft moeten doorstaan. De twee zijn nu doorgewinterde premiejagers die heksen bestrijden. Eén van die heksen terroriseerde hen op jonge leeftijd.

Lees de recensie van Hansel & Gretel: Witch Hunters geschreven door Lieuwe van Albada -

Bekijk de trailer van Hansel & Gretel: Witch Hunters.

The Frighteners (1996)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Peter Jackson | Cast: Michael J. Fox, Trini Alvarado, Peter Dobson, John Astin

Frank Bannister is een medium dat met de doden kan praten. Helaas gebruikt hij zijn gave voor kleine oplichterijen. Na de dood van zijn vrouw, aan wie hij zijn occulte krachten dankt, heeft Frank zich nooit meer op zijn gemak gevoeld bij de levenden. Dan worden er onverklaarbare moorden gepleegd, waarvan Frank weet dat ze een bovennatuurlijke oorzaak hebben.Bekijk de trailer van The Frighteners.

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Gore Verbinski | Cast: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Jack Davenport

De bruiloft van Will Turner en Elizabeth Swann wordt afgelast als beiden gearresteerd worden voor het helpen ontsnappen van Jack Sparrow. Will krijgt de kans zichzelf en zijn verloofde te redden van de strop, door het kompas dat Jack bij zich heeft te overhandigen aan de nieuwe Heer van Port Royal. Jack is ondertussen doodsbang voor Davy Jones, bij wie hij een schuld heeft staan. Jack's ziel wordt opgeëist door Davy Jones, als Jack de sleutel van een dodemanskist met daarin het hart van Davy Jones niet weet te bemachtigen. Maar Jack is niet de enige die belang heeft bij het vinden van de kist...

Lees de recensie van Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest.

Hereafter (2010)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Clint Eastwood | Cast: Cécile De France, Thierry Neuvic, Cyndi Mayo Davis, Lisa Griffiths

Hereafter verhaalt over een Franse journaliste (De France) die na een bijna-doodervaring samen met een drugsverslaafde moeder (Howard) op zoek gaat naar antwoorden bij een man (Damon) die contact heeft met de doden.

Lees de recensie van Hereafter geschreven door Arman Avsaroglu -

Bekijk de trailer van Hereafter.

Hours (2013)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Eric Heisserer | Cast: Paul Walker, Genesis Rodriguez, Nancy Nave, Shane Jacobsen

Nolan (Paul Walker) komt samen met zijn zwangere vrouw (Genesis Rodriguez) aan in het ziekenhuis voor de bevalling. Maar dan barst de orkaan Katrina los en de aanstaande geboorte verloopt alles behalve vlekkeloos. Ze moeten evacueren en Nolan staat er op een gegeven moment alleen voor met hun pasgeboren kind en moet de strijd aanbinden met de barre en gevaarlijke omstandigheden en gewapende plunderaars.Bekijk de trailer van Hours.

The Sorcerer's Apprentice (2010)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Jon Turteltaub | Cast: Nicolas Cage, Jay Baruchel, Alfred Molina, Teresa Palmer

De machtige tovenaar Balthazar Blake laat zijn leerling , die hij traint om het tegen de magische krachten van de onderwereld op te nemen, alleen achter in zijn laboratorium met een magische bezem. Als de bezem zijn eigen wil krijgt loopt het één en ander behoorlijk uit de hand.

Lees de recensie van The Sorcerer's Apprentice geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van The Sorcerer's Apprentice.

Bloedlink (2014)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Joram Lürsen | Cast: Chico Kenzari, Tygo Gernandt, Sarah Chronis

De ex-gevangenen Victor en Rico bedenken een waterdicht plan om miljonairsdochter Laura te ontvoeren. Ze nemen haar mee naar een afgelegen, geluidsdichte ruimte en daarna verschuiven de machtsverhoudingen. Wie is nu precies de dader? En wie het slachtoffer?

Lees de recensie van Bloedlink geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Bloedlink.


NieuwsFilm

meest populair