Dvd's week 7: Pete's Dragon, Deepwater Horizon & meer

Dvd's week 7: Pete's Dragon, Deepwater Horizon & meer

Wat zijn de releases van deze week?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

Trolls (2016)


Bekijk de afbeeldingRegie: Walt Dohrn, Mike Mitchell | Cast: Anna Kendrick, Justin Timberlake, Zooey Deschanel, Christopher Mintz-Plasse

Trolls brengt het publiek naar een kleurrijke en wonderbaarlijke wereld, waar veel te optimistische trolletjes leven. Ze dansen altijd, zingen continu en zijn het totale tegenovergestelde van de pessimistische Bergens. Die zijn alleen blij als ze een trolletje in de maag hebben. Nadat de Bergens het Troll Village binnenvallen, wordt Poppy geboren, misschien wel de meest gelukkige trol ooit. Samen met de veel te voorzichtige Branch gaat ze op een reis om hun vrienden te redden.

Lees de recensie van Trolls geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Trolls.

Felony (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthew Saville | Cast: Jai Courtney, Joel Edgerton, Mark Simpson, Paul Caesar

Drie rechercheurs raken verwikkeld in een moeilijke situatie na een tragisch ongeluk waarbij een kind in kritieke toestand in het ziekenhuis komt te liggen. Een van de drie is schuldig aan de misdaad, de tweede probeert het incident in de doofpot te stoppen en de derde probeert de waarheid te achterhalen. Je kunt de trailer hieronder bekijken. Bekijk de trailer van Felony.

Deepwater Horizon (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Berg | Cast: Mark Wahlberg, Kurt Russell, Douglas M. Griffin, James DuMont

Een verhaal dat zich afspeelt op boorplatform Deepwater Horizon, waar in april 2010 een ontploffing plaatsvond. Dat leidde tot het grootste olielek ooit in de geschiedenis van de Verenigde Staten.

Lees de recensie van Deepwater Horizon geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Deepwater Horizon.

Pete's Dragon (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Lowery | Cast: Bryce Dallas Howard, Robert Redford, Oakes Fegley, Oona Laurence

Het tienjarige weesjongetje Pete woont samen met zijn beste vriend Elliott in het bos. Het toeval wil dat Elliott een draak is. Hun leven samen komt tot een einde als boswachter Grace hem ontdekt, en ze kan niet geloven dat hij al jaren in het bos woont. Hoe kan zo'n kleine knul immers overleven? Dan ontmoet ze zijn vriend...

Lees de recensie van Pete's Dragon geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Pete's Dragon.

Green Room (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeremy Saulnier | Cast: Anton Yelchin, Joe Cole, Alia Shawkat, Callum Turner

In Green Room zien we hoe de leden van een jonge punk rock band het haasje worden, nadat ze per abuis getuigen zijn van een vreselijke daad van geweld. Helaas voor hen is de misdaad door een bende, bestaande uit woeste neonazi's, uitgevoerd die geen zin in bemoeials hebben. De bandleden zullen voor hun levens moeten vechten. Bekijk de trailer van Green Room.

The Forger (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Philip Martin | Cast: John Travolta, Christopher Plummer, Tye Sheridan, Abigail Spencer

Een dief werkt samen met zijn vader en zoon aan de vervalsing van een schilderij van Monet. Samen maken ze grote plannen om het originele werk te ontvreemden. Bekijk de trailer van The Forger.

Prooi (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dick Maas | Cast: Mark Frost, Danny van Spreuwel, Victor Löw, Jessica Zeylmaker

Na de vondst van een gruwelijk vermoord boerengezin net buiten Amsterdam, tast de politie in het duister over de mogelijke dader. Lizzy, een dierenarts van Artis, denkt echter te weten wat de bloederige verminkingen kan hebben aangericht: een forse, agressieve leeuw. Ze stuit vooral op ongeloof en er is een tweede bloedbad nodig voordat de autoriteiten instemmen met het rigoureuze plan van een Engelse leeuwenjager om het monster te pakken te krijgen. De jacht is geopend...

Lees de recensie van Prooi geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van Prooi.

Don't Breathe (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Fede Alvarez | Cast: Stephen Lang, Jane Levy, Dylan Minnette, Daniel Zovatto

A Man in the Dark draait om een blinde miljonair die het doelwit wordt van een drietal jonge dieven. Zij denken zo een gemakkelijke buit binnen te halen, maar hun slachtoffer is niet wat hij lijkt te zijn. In plaats van senang en goedaardig is de man in werkelijkheid een gewelddadige en gevaarlijke psychopaat die hen vervolgens op gaat jagen.

Lees de recensie van Don't Breathe geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van Don't Breathe.

Genius (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Grandage | Cast: Colin Firth, Jude Law, Nicole Kidman, Laura Linney

Genius vertelt het waargebeurde verhaal van de relatie tussen het literaire zwaargewicht Thomas Wolfe (Law) en de beroemde uitgever Max Perkins (Firth). Reeds op jonge leeftijd is de charismatische Wolfe erg succesvol. Perkins is dan weer één van de meest gerespecteerde en bekendste literaire uitgevers ter wereld, die iconische romanschrijvers als F. Scott Fitzgerald en Ernest Hemingway ontdekt. Wanneer Wolfe en Perkins elkaar ontmoeten ontstaat er een tedere maar complexe vriendschap die het leven van beide briljante maar bijzonder verschillende mannen voorgoed zal veranderen.

Lees de recensie van Genius geschreven door Michelle Iwema -

Bekijk de trailer van Genius.

MeesterSpion (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pieter van Rijn | Cast: Cynthia Abma, Steef Cuijpers, Nienke de la Rive Box, Allard Geerlings

De elfjarige Tim verhuist samen met zijn ouders en zusje naar een hotel aan de kust. In het begin kan Tim moeilijk wennen aan zijn nieuwe thuis, tot hij Simon ontmoet. Simon is net ontwaakt uit het jaar 1973 en moet erg wennen aan de nieuwe tijd. Daarnaast moet hij als oud-spion nog een oude misdaadzaak oplossen. Bekijk de trailer van MeesterSpion.

24 Wochen (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anne Zohra Berrached | Cast: Julia Jentsch, Bjarne Mädel, Johanna Gastdorf, Emilia Pieske

Draait om het dilemma dat een zes maanden zwangere vrouw tegemoet moet treden als ze hoort dat haar kind het syndroom van Down heeft én een serieuze hartaandoening. Moet ze abortus plegen?

Lees de recensie van 24 Wochen geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van 24 Wochen.

L'économie du couple (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joachim Lafosse | Cast: Bérénice Bejo, Cédric Kahn, Marthe Keller, Jade Soentjens

Boris en Marie willen na een jarenlang huwelijk scheiden. Maar Marie is eigenaar van het huis waarin ze wonen, terwijl Boris dat compleet verbouwd heeft. Er is geen andere optie dan samen te blijven...

Lees de recensie van L'économie du couple geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van L'économie du couple.

Uilenbal (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Simone van Dusseldorp | Cast: Hiba Ghafry, Jashayra Oehlers, Hayo De Wilde, Alexander Silva Verstappen Grin

Uilenbal gaat over de 8-jarige Meral die net is verhuisd. Ze wil graag met de kinderen uit haar nieuwe buurt spelen, maar het maken van nieuwe vrienden valt niet mee. Op haar kamer ontdekt ze de muis Piepiep en ze neemt hem mee op schoolkamp. Dankzij Piepiep sluit Meral onverwachts vriendschap met het populaire meisje Desi, de stoere Jason en de verlegen Vito. Wanneer Piepiep echter in een onbewaakt moment door een uil gegrepen wordt, lijkt Meral ontroostbaar en geeft haar nieuwe vrienden de schuld. Tijdens een spannende tocht om de uilenbal met Piepiep's botjes te zoeken, ontdekt Meral hoe belangrijk vriendschap kan zijn. Bekijk de trailer van Uilenbal.

Jenny's Wedding (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mary Agnes Donoghue | Cast: Katherine Heigl, Tom Wilkinson, Linda Emond, Grace Gummer

Jenny Farrell is openlijk homoseksueel. Maar niet tegenover haar familie. ALs ze besluit een gezin te starten en haar vriendin te huwen, verandert de boel. Bekijk de trailer van Jenny's Wedding.

Numb (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason R. Goode | Cast: Jamie Bamber, Marie Avgeropoulos, Aleks Paunovic, Stefanie von Pfetten

Als een koppel in geldnood een GPS-signaal vindt, dat leidt to gestolen goud, besluiten ze samen te werken met twee lifters om de munten te vinden. Bekijk de trailer van Numb.

Kids in Love (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Foggin | Cast: Will Poulter, Alma Jodorowsky, Sebastian De Souza, Preston Thompson

In Londen leert Jack dat er meer in het leven is dan alleen stages en reisplannen. Hij ontmoet de mooie Evelyn en haar vrijzinnige vrienden, die hem leren te feesten en genieten van het leven. Bekijk de trailer van Kids in Love.

The Girl in the Book (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marya Cohn | Cast: Emily VanCamp, Courtney Daniels, Jordan Lage, Ana Mulvoy-Ten

Een jonge editor wordt gedwongen een moeilijk hoofdstuk uit haar verleden het hoofd te bieden, als een mysterieus bestsellend schrijver weer in haar leven verschijnt. Bekijk de trailer van The Girl in the Book.

NieuwsFilm

meest populair