TV-tips: Intouchables, X-Men & meer

TV-tips: Intouchables, X-Men & meer

Welke films raden we je komende week allemaal aan?

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Intouchables (2011)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Olivier Nakache, Eric Toledano | Cast: François Cluzet, Omar Sy, Anne Le Ny, Audrey Fleurot

Miljonair Philippe is aan een rolstoel gekluisterd. In hartje Parijs woont hij in een kast van een huis. Driss woont daar ver vandaan, in een van de grimmige voorsteden. Verdient de jonge Senegalees zijn geld niet met schimmige zaakjes, dan trekt hij wel een uitkering. Maar wie bijstand wil, moet solliciteren. Plotseling zit Driss met een echte baan opgescheept, als persoonlijke verzorger van Philippe. Met zijn tomeloze energie zet hij Philippes stijve huishouden binnen de kortste keren op z'n kop. Maar ook Driss' leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Lees de recensie van Intouchables geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van Intouchables.

Gangster Squad (2013)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Ruben Fleischer | Cast: Sean Penn, Holt McCallany, Wade Williams, James Hébert

Gangster Squad spelt zich af in L.A., in de jaren'40 en laat zien hoe Paul Lieberman een speciale politie-eenheid opricht om de Oostelijke maffia buiten de deur te houden.

Lees de recensie van Gangster Squad geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Gangster Squad.

The Bourne Legacy (2012)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Tony Gilroy | Cast: Jeremy Renner, Scott Glenn, Stacy Keach, Edward Norton

Aaron Cross neemt deel aan "Operation Outcome", een experiment van de CIA dat tot doel heeft met behulp van pillen en genetische modificaties bijna onverslaanbare agenten te creëren en mogelijk een opvolger is van "Operation Blackbriar" uit The Bourne Ultimatum. Tijdens een trainingsmissie in Alaska worden hij en een andere Outcome-deelnemer aangevallen door een onbemand vliegtuigje van de CIA, maar Cross overleeft. Later redt hij het leven van Outcome-wetenschapster Marta Shearing (Rachel Weisz) en samen gaan ze naar Manilla, waar de pillen gemaakt worden.

Lees de recensie van The Bourne Legacy geschreven door Fabian Melchers -

Bekijk de trailer van The Bourne Legacy.

Juno (2007)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Jason Reitman | Cast: Ellen Page, Michael Cera, Jennifer Garner, Jason Bateman

Juno MacGuff is een typische tiener, met als enige uitzondering dat ze negen emotionele maanden voor de boeg heeft. Ze is zwanger!

Lees de recensie van Juno geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Juno.

X-Men (2000)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Bryan Singer | Cast: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian McKellen, Famke Janssen

Over de gehele planeet worden kinderen geboren met een genetische afwijking die ze bijzondere krachten geeft. Deze mutanten kunnen terecht bij Professor Xavier, hij heeft een school gesticht om deze verschoppelingen in te kunnen zetten als zogenaamde X-Men. Ze strijden onder andere tegen Magneto, ook een mutant, die de mensheid wil vernietigen. Bekijk de trailer van X-Men.

Alice in Wonderland (2010)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Tim Burton | Cast: Johnny Depp, Mia Wasikowska, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway

Alice is nu zeventien jaar oud. Als ze plotseling een aanzoek krijgt op een feestje in een Victoriaans landhuis, voor de ogen van honderden verwaande society-types, vlucht ze weg. Ze volgt een wit konijn, valt in zijn hol en komt na tien jaar afwezigheid weer terecht in Wonderland. Ze herinnert zich echter niets meer van haar laatste bezoek.

Lees de recensie van Alice in Wonderland geschreven door Arman Avsaroglu -

Bekijk de trailer van Alice in Wonderland.

De rouille et d'os (2012)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Jacques Audiard | Cast: Marion Cotillard, Matthias Schoenaerts, Armand Verdure, Céline Sallette

Als Ali uit nood onderdak zoekt bij zijn zus in het Zuid-Frankrijk ontmoet hij orkadresseur Stéphanie. Hun levens hebben niets gemeen, tot het noodlot toeslaat en er een speciale relatie ontstaat. Stéphanie verliest haar beide benen en wordt Ali's manager wanneer hij gaat deelnemen aan illegale gevechten om haar leven te redden.

Lees de recensie van De rouille et d'os geschreven door Steffan Hofland -

Bekijk de trailer van De rouille et d'os.


NieuwsFilm

meest populair