Marvel Studios' Kevin Feige over R-rating, Batgirl, Spider-Man en Cable

Marvel Studios' Kevin Feige over R-rating, Batgirl, Spider-Man en Cable

Spidey in 'Avengers 4', maar daarna...

Tijdens de Open Huis-tour van Marvel Studios werden er via clips en concept-art heel wat details prijsgegeven over de toekomstige MCU-films Captain Marvel (2019), Ant-Man and the Wasp (2018), Black Panther (2018) en Thor: Ragnarok (2017). Marvel Studios-baas Kevin Feige ging in gesprek met The Hollywood Reporter en gaf wat leuke details.

Joss Whedon doet Batgirl?


Feige gaf aan dat Joss Whedon (Avengers 1 en 2) hem een paar maanden heeft gebeld over Batgirl. En dat vond Feige geweldig en Marvel steunt Whedon: "We willen een Joss Whedon Batgirl-film zien die 'awesome' is."

De toekomst van Spider-Man in het MCU

"Voor na Homecoming, Infinity War, Avengers 4 en het Homecoming-vervolg is nog niets bepaald," aldus Feige over het gerucht dat Spider-Man weer terugkeert naar Sony. Hij gaf het volgende aan over de Silver Sable en Venom spin-off films: "We hadden een bijzonder plan voor Spidey zelf." Wat dit allemaal exact betekent, werd niet duidelijk.

Josh Brolin zowel Thanos als Cable

Onlangs werd bekend dat Josh Brolin de rol gaat spelen van Cable in Deadpool 2, terwijl hij in het MCU invulling geeft aan Thanos. "We hebben niets in de contracten staan over de andere rollen die mensen kunnen doen. Indiana Jones en Han Solo zijn dezelfde persoon... Het is geen probleem. En ik denk dat Thanos en Cable twee compleet verschillende personages zijn."

R-rated MCU-films

Voor Feige is het leerpunt van Logan en Deadpool niet R-rated, maar het risico dat er werd genomen. Dat de creatieve grenzen werden opgezocht. "Dat zou de les voor iedereen moeten zijn." Feige gaf vervolgens aan dat humor een belangrijke rode draad blijft in de toekomstige films in het MCU, al is er geen exacte formule bij het schrijven van de films. We zitten er niet om te zeggen dat we 15 grappen nodig hebben in de eerste 45 pagina's."

Het complete gesprek met Kevin Feige lezen? Bezoek dan de website van The Hollywood Reporter. Overigens verklapte Feige dat Marvel Studios aankomende zomer groots uitpakt tijdens San Diego Comic Con 2017. Ze staan in Hall H.

NieuwsFilm

meest populair