TV-tips voor komende week met o.a Fargo (1996)

TV-tips voor komende week met o.a Fargo (1996)

Welke films raden we je komende week allemaal aan?

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Fargo (1996)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Joel Coen, Ethan Coen | Cast: William H. Macy, Steve Buscemi, Peter Stormare, Kristin Rudrüd

Jerry Lundegaard, een autoverkoper in een klein stadje in Minnesota, zit tot over zijn oren in de schulden, maar hij heeft een plan. Hij zal zijn vrouw laten ontvoeren door twee schurken om vervolgens aan zijn rijke schoonvader een flink bedrag aan losgeld te vragen. Bekijk de trailer van Fargo.

Sin City: A Dame to Kill For (2014)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Frank Miller, Robert Rodriguez | Cast: Mickey Rourke, Jessica Alba, Josh Brolin, Joseph Gordon-Levitt

Ava Lord heeft haar man Dwight verraden, een punt achter hun relatie gezet en hem verlaten voor een rijkere man. Jaren later keert ze naar hem terug en beweert dat ze misbruikt wordt in haar huwelijk en vraagt hem te helpen. Wanneer Ava Dwight echter op laat draaien voor de moord op haar man, probeert Dwight samen met Marv zijn naam te zuiveren.

Lees de recensie van Sin City: A Dame to Kill For geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van Sin City: A Dame to Kill For.

Fast & Furious (2009)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Justin Lin | Cast: Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez

In Los Angeles is Antonio Braga bezig met een grote drugsmisdaad. Undercover politie-agent Brian O'Connor (Paul Walker) werkt aan de zaak om de drugsmisdaad te stoppen. Braga heeft Dominic Toretto (Vin Diesel) onlangs opgelicht tijdens een handel en hij zint op wraak. Dat is de reden dat de twee elkaar opnieuw ontmoeten. Ze zullen elkaar moeten vertrouwen om hun gezamenlijke vijand te stoppen en uit te schakelen. Tijdens wilde auto-achtervolgingen zullen Dominic en Brian alles uit hun race-auto moeten halen om Braga te stoppen.

Lees de recensie van Fast & Furious geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Fast & Furious.

Guardians of the Galaxy (2014)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: James Gunn | Cast: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Batista, Vin Diesel

Peter Quill, een intergalactische politieagent, komt in het bezit van een mysterieuze bol die toebehoort aan Ronan. Hij is een machtige slechterik die uit is op slechts één ding: heerschappij over het universum. Om uit Ronans klauwen te blijven, sluit Peter zich aan bij een groep bijzondere huurlingen, bestaande uit Rocket, Groot, Gamora en Drax the Destroyer.

Lees de recensie van Guardians of the Galaxy geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van Guardians of the Galaxy.

RED 2 (2013)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Dean Parisot | Cast: Bruce Willis, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Helen Mirren

Frank Moses en zijn team van voormalig CIA-agenten zullen hun krachten wederom samen moeten bundelen om, al toerend door Europa, hun vijanden uit te schakelen. Frank en de andere agenten zijn op zoek naar een massavernietigingswapen. Maar allereerst moeten zij de man die het wapen heeft ontworpen bevrijden uit een psychiatrische inrichting...

Lees de recensie van RED 2 geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van RED 2.

Shrek (2001)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Andrew Adamson, Vicky Jenson | Cast: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, John Lithgow

Op een dag wordt het aangename leven van het goedaardige monster Shrek ruw verstoord door de komst van een groot aantal vervelende sprookjesfiguren die ineens overal lijken te bevinden. Ze blijken door de gemene Lord Farquaad uit zijn koninkrijk te zijn verbannen. Shrek kan ze helpen door prinses Fiona, die op het punt staat om met Farquaad te gaan trouwen, uit zijn handen te redden. Hij wordt hierbij vergezeld door de praatgrage ezel Donkey. Bekijk de trailer van Shrek.

The Spiderwick Chronicles (2008)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Mark Waters | Cast: Freddie Highmore, Mary-Louise Parker, Nick Nolte, Sarah Bolger

Het verhaal draait om de drie kinderen, Jared, zijn tweelingbroer Simon, hun oudere zus Mallory en hun onlangs gescheiden moeder Helen. De familie betrekt het afgelegen en vervallen landgoed Spiderwick, waar vroeger hun overoudoom Arthur Spiderwick en oudtante Lucinda woonden. Hoewel de kinderen de verhuizing verfoeien, passen ze zich elk op eigen wijze aan. Simon, de meer leergierige helft van de tweeling, onderzoekt het eigenaardige huis en Mallory oefent haar schermkunst. Jared echter ontdekt dat er eigenaardige dingen gebeuren rond het magische huis en hij gaat op onderzoek uit. Hij slaat de waarschuwing van het huis-aardmannetje, Thimbletack (Duimeldop) , in de wind. Duimeldop is een toverschepsel dat in de muren van het landhuis woont. Jared stuit op een vreemd en mogelijk gevaarlijk boek, geschreven door oom Arthur. Wanneer het boek wordt geopend onthult en ontketent het een wereld rondom landgoed Spiderwick, die bevolkt wordt door vreemde, wonderbaarlijke en enge wezens..

Lees de recensie van The Spiderwick Chronicles geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van The Spiderwick Chronicles.


NieuwsFilm

meest populair