TV-tips week 21: The Hobbit 2, Pirates 3 & meer

TV-tips week 21: The Hobbit 2, Pirates 3 & meer

Welke films raden we je komende week allemaal aan?

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

A Good Year (2006)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Ridley Scott | Cast: Freddie Highmore, Albert Finney, Russell Crowe, Rafe Spall

De Londense bankier Max Skinner vertrekt voor het afhandelen van een erfenis naar de Provence in Frankrijk. Zijn oom Henry laat hem een landgoed en een aangrenzende wijngaard na, maar Max wil alles zo snel mogelijk verkopen. Eenmaal in Frankrijk aangekomen, ontmoet hij de mooie Fanny. Wat begint als een kort zakenbezoek, loopt al snel uit tot een veel langer verblijf. Maar dan komt plots Christie op de proppen die beweert een buitenechtelijk kind van Henry te zijn. Bekijk de trailer van A Good Year.

The Divergent Series: Insurgent (2015)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Robert Schwentke | Cast: Kate Winslet, Jai Courtney, Mekhi Phifer, Shailene Woodley

The Divergent Series: Insurgent legt de balk nog hoger voor Tris, als ze in de ruïnes van het futuristische Chicago op zoek gaat naar antwoorden. Tris (Shailene Woodley) en Four (Theo James) zijn nu vluchtelingen, opgejaagd door Jeanine (Kate Winslet), leider van de machtswellustige Eruditie-factie. In een race tegen de klok moeten ze uitvogelen waarom de familie van Tris zich opofferde en waarom de leiders van Eruditie alles doen om hen tegen te houden. Nagejaagd door beslissingen uit het verleden, maar wanhopig haar geliefden te beschermen, moet Tris, met Four aan haar zijde, de ene na de onmogelijke uitdaging zien te overkomen.

Lees de recensie van The Divergent Series: Insurgent geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van The Divergent Series: Insurgent.

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Peter Jackson | Cast: Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, Ken Stott

'The Hobbit: The Desolation of Smaug' pikt het verhaal direct op na de gebeurtenissen in 'An Unexpected Journey'. De dwergen, Bilbo en Gandalf zijn succesvol ontsnapt uit de Misty Mountains, en Bilbo heeft de Ring te pakken gekregen. Samen reizen ze nu verder om het dwergenkoninkrijk Erebor terug te winnen op de draak Smaug, samen met de berg goud die daar ligt.

Lees de recensie van The Hobbit: The Desolation of Smaug geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van The Hobbit: The Desolation of Smaug.

Captain Phillips (2013)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Paul Greengrass | Cast: Tom Hanks, Catherine Keener, Barkhad Abdi, Barkhad Abdirahman

De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Richard Phillips, kapitein van het cargoschip Maersk Alabama. In 2009 werd dit schip door Somalische piraten gekaapt en Phillips gaf zichzelf op als gijzelaar om zijn crew te redden.

Lees de recensie van Captain Phillips geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van Captain Phillips.

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Gore Verbinski | Cast: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knightley

In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten onze helden om naar het einde van de wereld te reizen om Kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat Kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, die hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben. Toch stemt hij in om te helpen en vaart met succes The Black Pearl uit het Land van de Doden. Maar eenmaal onderweg stapelt het verraad zich op en wordt het duidelijk dat Jack, Will, Elizabeth, Sao Feng en Barbossa allemaal hun eigen plannen hebben en dat niemand te vertrouwen is. Toch moet ieder partij kiezen en een definitieve alliantie vormen voor één laatste slag. Zou dit het einde betekenen van de vrijheid op de zeven zeeën voor de piraten....

Lees de recensie van Pirates of the Caribbean: At World's End geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Pirates of the Caribbean: At World's End.

Fright Night (2011)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Craig Gillespie | Cast: Anton Yelchin, Colin Farrell, Toni Collette, David Tennant

In 1985 kwam de film Fright Night uit, en deze film is een remake van het origineel. Tiener Charley Brewster denkt dat zijn nieuwe buurman Jerry Dandrige een vampier is, en tevens verantwoordelijk voor een reeks recente moorden. Als niemand hem gelooft huurt hij Peter Vincent in, een zelfbenoemde vampierjager en goochelaar om hem te helpen Jerry neer te brengen. De film wordt over het algemeen positief beoordeeld. Op RottenTomatoes scoort deze namelijk 73%, gebaseerd op 94 recencies. Daarvan waren er 69 positief. De algemene consensus is als volgt: It may not have been necessary to remake the 1985 cult classic, but the new Fright Night benefits from terrific performances by Colin Farrell and David Tennant -- and it's smart, funny, and stylishly gory to boot.

Lees de recensie van Fright Night geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Fright Night.

Transformers (2007)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Michael Bay | Cast: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson

Heel lang geleden was er een oorlog op de planeet Cybertron, tussen de Autobots en de Decepticons. Vele jaren later, op de planeet Aarde, koopt de jonge Sam Witwicky zijn eerste auto en komt tot de ontdekking dat het de Autobot Bumblebee is. Deze is er om Sam te beschermen, aangezien Bumblebee niet de enige Transformer is die op Aarde is gekomen. Ook de Decepticons zijn op Aarde en beginnen het Amerikaanse leger aan te vallen. Als Sam en zijn vriendin Mikaela dan ontdekken dat het leger van plan is zowel de vijandige Decepticons als de vredelievende Autobots te vernietigen, proberen ze een nieuw plan te bedenken om de Decepticons te stoppen.

Lees de recensie van Transformers geschreven door Kenji Stamet -

Bekijk de trailer van Transformers.


NieuwsFilm

meest populair