POLL: De superheldenfilms van 2018

POLL: De superheldenfilms van 2018

Aankomend jaar minimaal elf (!) titels.

Een paar dagen geleden verscheen met Spider-Man: Homecoming de vijfde superheldenfilm van 2017; de zesde mocht je Power Rangers willen meetellen. Volgend jaar wordt het aantal verhoogd naar maar liefst elf superheldenfilms. In deze POLL de vraag: naar welke 2018-superheldenfilm kijk jij het meest uit?

Uiteraard staat 2017 voor vooral de Marvel-fans in het teken van het grootse Avengers: Infinity War, een film waar Marvel al jaren naar toe werkt. Maar er is meer. Zo zijn er nog twee films in het Marvel Cinematic Universe (Black Panther en Ant-Man and the Wasp) en wordt het X-Men Universe uitgebreid met maar liefst drie films, met New Mutants, Deadpool 2 en Dark Phoenix.

En dan hebben we ook nog het DC Extended Universe. Dit filmuniversum rond helden als Superman, Batman en Wonder Woman krijgt in 2018 "slechts" één film, namelijk Aquaman. Ook moet de Spider-Man spin-off Venom eindelijk verschijnen en lijkt het erop dat de reboot Hellboy: Rise of the Blood Queen nog ergens een plekje gaat krijgen.

Om het lijstje compleet te maken; er verschijnen ook nog twee animatiefilms met superhelden. De eerste is The Incredibles 2 en de tweede het nog geen titel, maar focust zich op Miles Morales, een van de opvolgers van Peter Parker als Spider-Man.

Succes met stemmen!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

Aanvullend: En zonder Avengers: Infinity war?

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
find bike trails


NieuwsFilm

meest populair