Dvd's week 36: Guardians of the Galaxy Vol.2, The Boss Baby & meer

Dvd's week 36: Guardians of the Galaxy Vol.2, The Boss Baby & meer

Wat zijn de releases van deze week?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)


Bekijk de afbeeldingRegie: James Gunn | Cast: Chris Pratt, Vin Diesel, Sylvester Stallone, Karen Gillan

Tegen de achtergrond van de 'Awesome Mixtape #2' zet Marvels Guardians of the Galaxy 2 de avonturen van het team voort, terwijl ze reizen door de buitenste regionen van de kosmos. De Guardians moeten vechten om hun nieuwgevonden familie bij elkaar te houden, terwijl ze de mysteries over Peter Quills (Chris Pratt) vader ontrafelen. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en fan-favoriete personages uit de klassieke comics schieten onze vrienden te hulp.

Lees de recensie van Guardians of the Galaxy Vol. 2 geschreven door Thierry Verhoeven -



The Boss Baby (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom McGrath | Cast: Alec Baldwin, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow

Direct na het panel werd een heuse synopsis vrijgegeven. Als een oudere broer een missie onderneemt om de liefde van zijn ouders terug te winnen, ontdekt hij een geheim plan van de CEO van Puppy Co., dat de liefdesbalans in de wereld wil verpesten. Aan de basis van de plannen staat een baby die doet alsof hij zijn nieuwe broertje is. Samen met zijn echte nieuwe broertje, moet de jongen nu de plannen een halt toeroepen.

Lees de recensie van The Boss Baby geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van The Boss Baby.

The Space Between Us (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Chelsom | Cast: Gary Oldman, Janet Montgomery, Trey Tucker, Scott Takeda

Het verhaal van de film gaat over een missie om Mars te koloniseren onder leiding van een stinkend rijke ondernemer. Op Mars wordt een vrouwelijke astronaut zwanger en overlijdt tijdens de geboorte van haar kind, waarna haar zoon in het geheim wordt opgevoed op Mars. Zestien jaar later begint deze tiener (Butterfield) een online romance met een meisje uit Colorado (Robertson). Hij bedenkt een plan om het meisje te kunnen ontmoeten en via de rijke ondernemer hoopt hij meer te weten te komen over zijn moeder.

Lees de recensie van The Space Between Us geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van The Space Between Us.

Hunt for the Wilderpeople (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taika Waititi | Cast: Sam Neill, Julian Dennison, Rima Te Wiata, Rachel House

De bij pleeggezinnen opgegroeide Ricky Baker (Julian Dennison) krijgt een verse start op het Nieuw-Zeelandse platteland. Hij komt terecht bij de liefhebbende tante Bella, de chagrijnige oom Hec (Sam Neill) en hun hond Tupac. Wanneer er iets gebeurt waardoor hij z'n nieuwe onderkomen dreigt kwijt te raken, slaat de opstandige Ricky samen met Hec op de vlucht in de wildernis. Wat volgt is een nationale zoektocht naar het merkwaardige duo. Bekijk de trailer van Hunt for the Wilderpeople.

Indignation (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Schamus | Cast: Sarah Gadon, Logan Lerman, Ben Rosenfield, Tracy Letts

Marcus is een joodse jongen uit New Jersey die les krijgt op een christelijke school in Ohio. Met z'n religieuze overtuiging en z'n relatie met studiegenoot Olivia, die ook de nodige problemen heeft, valt Marcus totaal uit de toon op de school. Bekijk de trailer van Indignation.

Equity (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Meera Menon | Cast: Anna Gunn, James Purefoy, Sarah Megan Thomas, Alysia Reiner

Wanneer investeringsbankier Naomi Bishop een promotie aan zich voorbij ziet gaan, zet ze haar zinnen op een deal waar ze zeker indruk mee zal maken. Ze zet vol in op een startende, veelbelovende onderneming, maar op den duur wordt duidelijk dat er toch iets niet in de haak is. Met een agressieve aanklager op haar hielen en een moeizame verstandhouding met haar jongste kind, besluit Naomi niet langer haar oren te laten hangen naar de meedogenloze, door mannen gedomineerde wereld waar ze eigenlijk zo dol op is. Bekijk de trailer van Equity.

Voor Elkaar Gemaakt (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martijn Heijne | Cast: Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Loes Haverkort, Fabian Jansen, Roeland Fernhout

Felix geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan; hij is heel gelukkig met een leven zonder vaste relatie en kinderen. Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Als Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Nu het stichten van een gezin opeens geen keuze meer is, maakt zijn happy single gevoel plotseling plaats voor een groeiende kinderwens. Zijn prettig gestoorde broer Jelle ontdekt dat één eerdere donatie van Felix aan de spermabank wel goed terecht is gekomen... bij de eicel van TV-presentatrice Jip (Loes Haverkort). Vanaf dat moment zet Felix alles op alles om de vader te worden van het enige kind dat hij ooit zal kunnen hebben. Of Jip nu een vriend heeft of niet...

Lees de recensie van Voor Elkaar Gemaakt geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Voor Elkaar Gemaakt.

Certain Women (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kelly Reichardt | Cast: Laura Dern, James LeGros, Jared Harris, Ashlie Atkinson

De levens van drie vrouwen kruisen elkaar in een klein stadje in de Verenigde Staten. Daar proberen ze allemaal een leven voor zichzelf op te bouwen. Bekijk de trailer van Certain Women.

The Day Will Come (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jesper W. Nielsen | Cast: Lars Mikkelsen, Sofie Gråbøl, Harald Kaiser Hermann, Albert Rudbeck Lindhardt

Een film over een weeshuis waar geweld en vernedering onderdeel uitmaken van het dagelijks leven. Gebaseerd op echte verhalen waarin jongetjes het slachtoffer waren van geweld, seksueel misbruik en medische experimenten. Bekijk de trailer van The Day Will Come.

Norman: The Moderate Rise and Tragic Fall of a New York Fixer (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joseph Cedar | Cast: Richard Gere, Lior Ashkenazi, Michael Sheen, Charlotte Gainsbourg

Norman Oppenheimer is een kleine ''regelaar'' die leeft van het oplossen van problemen voor zakenmannen. Op een dieptepunt van zijn leven wordt hij vrienden met een jonge politicus. Drie jaar later, wanneer diezelfde politicus een invloedrijke wereldleider wordt, verandert Normans leven dramatisch. Zowel in positieve als negatieve zin. Bekijk de trailer van Norman: The Moderate Rise and Tragic Fall of a New York Fixer.

Awakening the Zodiac (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jonathan Wright | Cast: Shane West, Leslie Bibb, Matt Craven, Stephen McHattie

Het verhaal van een echtpaar dat ontdekt dat een seriemoordenaar filmrollen heeft. Ze besluiten het heft in eigen hand te nemen en riskeren alles voor een beloning van 100.000 dollar. Het duurt niet lang voordat ze hem tegen het harnas inwerken. Bekijk de trailer van Awakening the Zodiac.

S.W.A.T.: Under Siege (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tony Giglio | Cast: Adrianne Palicki, Pascale Hutton, Michael Jai White, Ty Olsson

In S.W.A.T. Under Siege eindigt een inval van DEA en S.W.A.T. bij een kartel in een vuurgevecht. S.W.A.T.-agent Travis Hall neemt een van de mensen die ze te pakken krijgen mee. Deze blijkt echter een gewild persoon, aangezien ze onder vuur komen te liggen van verschillende teams. Het blijkt te gaan om 'The Scorpion', een geheimagent die een plaats heeft bemachtigd binnen het kartel. Bekijk de trailer van S.W.A.T.: Under Siege.

NieuwsFilm

meest populair