POLL: De films van 'Justice League'-regisseur Zack Snyder

POLL: De films van 'Justice League'-regisseur Zack Snyder

Van 300 tot Batman v Superman en van Watchmen tot Dawn of the Dead.

Filmmaker Zack Snyder is de laatste jaren vooral bekend om zijn DC-films. Binnenkort verschijnt met Justice League alweer zijn derde film in het DC Films Universe. Maar hij maakte meer bekende titels. Met deze POLL de vraag: welke film van Zack Snyder is jouw favoriet?

In 2004 debuteerde Snyder met de remake Dawn of the Dead. Nog steeds is het zijn best ontvangen film en financieel deed deze het ook erg netjes. Daarna volgde gelijk een van zijn grootste kaskrakers: 300, de film die vooral bij het publiek geliefd was. Vervolgens durfde hij aan de slag te gaan Watchmen, gebaseerd op 'de beste comic ooit gemaakt'. Ondanks dat de film flink wat fans heeft, was de ontvangst niet overweldigend en financieel gezien bleek de film een flop.

Na het nette uitstapje met de animatiefilm Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole keerde Snyder terug met het door hemelf geschreven, geproduceerd en geregisseerde Sucker Punch. De fantasyfilm vol mooie vrouwen en actiescènes flopte hopeloos. Toch mocht hij van Warner Bros. Superman in een nieuw jasje steken. Ondanks dat Man of Steel flink wat commentaar te voorduren kreeg, was het wel het startpunt van het DCEU, welke verleden jaar werd bekrachtigd met Snyders zwakker ontvangen Batman v Superman: Dawn of Justice. Ondanks de kritiek noteerden deze DC-films wel goed aan de bioscoopkassa's.

Succes met stemmen!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair