Spot 'Thor: Ragnarok': een triomf en gedurfdste tot op heden

Spot 'Thor: Ragnarok': een triomf en gedurfdste tot op heden

Nieuwe beelden!

De film van regisseur Taika Waititi is alweer het zeventiende deel in het bekende Marvel Cinematic Universe (MCU) en na de eerste recensies is duidelijk dat Marvel Studios opnieuw een topper aflevert met Thor: Ragnarok. Via onderstaande spot wordt duidelijk dat Marvel ook erg blij is met de ontvangst. De filmstudio van Walt Disney haalt in de beelden een aantal quotes uit recensies van de bekendste filmsites aan.


Net als de meeste andere films uit de reeks debuteert de superheldenfilm met personages als Thor (Chris Hemsworth), Hulk (Mark Ruffalo) en Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) een week eerder buiten het thuisland, de Verenigde Staten.

Naar verwachting start Ragnarok met ruim $100 miljoen in de States en mocht dit lukken dat is het alweer de achtste MCU-film die dit lukt. Eerder dit jaar trapten Spider-Man: Homecoming en Guardians of the Galaxy Vol. 2 af met respectievelijk $117,0 miljoen en $146,5 miljoen. Het eerste deel Thor uit 2011 kwam nog tot $65,7 miljoen en Thor: The Dark World (2013) debuteerde met $85,7 miljoen.

Met de aanvullende, bestaande en nieuwe personages als Hela (Cate Blanchett), Grandmaster (Jeff Goldblum), Loki (Tom Hiddleston), Odin (Anthony Hopkins), Valkyrie (Tessa Thompson), Heimdall (Idris Elba) en Skurge (Karl Urban) draait Ragnarok vanaf donderdag in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair