De vijf leukste financiële flaters van 2017

De vijf leukste financiële flaters van 2017

Welke flop was het vermakelijkst dit jaar?

Met de POLL van verleden week keken we naar tien prijzige Box Office-flops en vroegen we welke van deze films jullie het leuks / vermakelijkst vonden. Hieronder de uitslag met de vijf titels die de meeste stemmen kregen.

#1. Blade Runner 2049 (31%)
Budget: $175 miljoen | Opbrengst: $256,8 miljoen


Dertig jaar na de gebeurtenissen in de eerste film ontdekt een nieuwe Blade Runner, LAPD agent K een verborgen geheim dat wat nog overblijft van de huidige maatschappij mogelijk in chaos kan doen verzinken. De ontdekking van K leidt tot een zoektocht naar Rick Deckard, een voormalige Blade Runner die nu reeds dertig jaar vermist is. Lees de FilmTotaal recensie.

#2. Valerian and the City of a Thousand Planets (17%)
Budget: $177,2 miljoen | Opbrengst: $225,2 miljoen


In opdracht van de minister van Defensie gaan twee agenten op missie naar een bloeiende metropool waar inwoners uit alle hoeken van het universum al eeuwen samenkomen. Een duistere kracht bedreigt dit vredige leven. Lees de FilmTotaal recensie.

#3. Justice League (17%)
Budget: $300 miljoen | Opbrengst: ca. $650 miljoen


Gevoed door het herstelde vertrouwen in de mens en geïnspireerd door de onbaatzuchtigheid van Superman, krijgt Bruce Wayne nu te maken met een nog grotere vijand. Maar gelukkig krijgt hij hulp van een nieuwe bondgenoot: Diana Prince. Batman en Wonder Woman moeten snel een team van metahumans samenstellen om de strijd aan te gaan met deze nieuwe dreiging. Lees de FilmTotaal recensie.

#4. King Arthur: Legend of the Sword (12%)
Budget: $175 miljoen | Opbrengst: $148,7 miljoen


Wanneer Arthurs vader wordt vermoord, pakt zijn oom Vortigern de troon. Bestolen van zijn erfgoed en identiteit, vecht hij zijn weg terug. Op het moment dat hij het zwaard uit de steen trekt, verandert zijn leven volledig. Lees de FilmTotaal recensie.

#5. Power Rangers (7%)
Budget: $100 miljoen | Opbrengst: $142,3 miljoen


Het leven van vijf tieners komt op zijn kop te staan als ze een ruimteschip ontdekken en buitengewone krachten krijgen. Als de planeet bedreigt wordt door een buitenaardse macht moeten ze hun krachten bundelen om de wereld te redden. Lees de FilmTotaal recensie.

NieuwsFilm

meest populair