De 10 beste trailers van 2017!

De 10 beste trailers van 2017!

Trailers die doen wat ze moeten doen.

Hieronder zie je tien filmtrailers die dit jaar online zijn verschenen voor films die in 2017 zijn verschenen of in 2018 gaan uitkomen. Het is een persoonlijke Top 10 van de schrijvende filmliefhebber. Was jij van een andere trailer onder de indruk, dan kun je deze achterlaten op de gebruikelijke plaats!

10. Spider-Man: Into the Spider-Verse (official teaser trailer)
Zonder de overtuiging iets aantrekkelijks voorgeschoteld te krijgen, was deze teaser een hoopvolle eerste blik op een creatieve animatiefilm over de uiteenlopende Spider-Man comics. Het is te hopen dat Sony Pictures het uitwerkt tot iets dat zich kan meten met onderstaande beelden.


9. Kong: Skull Island (Rise of the King - official final trailer)
Deze zag ik pas nadat ik de film had gezien en eerlijk gezegd is de trailer een stuk beter dan de film die deze dient. Prachtig in elkaar gezet, met een mooie mix van beeld en geluid.


8. Avengers: Infinity War (official trailer)
Uiteraard geen trailer die direct in het oog springt vanwege de inhoud, maar wel wat het belooft: Thanos en heel veel helden en actie. Een leuk avondje superheldengeweld in het vooruitzicht.


7. It Comes At Night (official teaser trailer)
Een prachtige trailer die de spanning heerlijk opbouwt en je echt nieuwsgierig maakt naar het eindresultaat; ook als je niet zo'n fan bent van horrorfilms.


6. Deadpool 2 ("Wet on Wet" teaser)
In 2015 en 2016 was de promotiecampagne rond de eerste Deadpool enorm vermakelijk om te volgen. Deze teaser sluit er prima op aan en laat zelfs al wat flitsen zien van deel 2. Vermakelijk.


5. The Shape of Water (official trailer)
Als groot fan van Del Toro was ik opnieuw blij verrast. Misschien wel de film waar ik het meest naar uitkijk aankomende maanden.


4. Black Panther (teaser trailer)
Deze teaser laat nog wat magere visuele effecten zien, maar door de begeleidende muziek van Run The Jewels pakte deze wel erg effectief uit. Hopelijk is de film zelf ook onderscheidend ten opzichte van de eerdere Marvel-films.


3. Blade Runner 2049 (official trailer)
Samen met Dunkirk het bioscoopspektakel van 2017. Ondanks dat de trailer eigenlijk teveel weggeeft, liet deze wel zien en horen wat eerder dit jaar gemist werd door teveel mensen. Geweldig!


2. Dunkirk (official main trailer)
Net als Blade Runner een geweldige trailer die je doet beseffen dat een bioscoopbezoek een must is, met heerlijke zenuwslopende muziek die de waanzin en chaos in de beelden onderstreept. Kippenvel.


1. mother! (official trailer)
Net als de nummers 2 en 3 is deze voor mother! eentje om nog eens terug te kijken. De trailer bouwt uitstekend op en stopt op het juiste moment. Uiteraard maakt de begeleidende muziek de trailer helemaal af! Knap.



NieuwsFilm

meest populair