Welke nieuwste trailer krijgt jouw stem?

Welke nieuwste trailer krijgt jouw stem?

Deze week weer veel gave nieuwe beelden.

Ook deze week verschenen er weer een aantal grote trailers online. Dit vooral omdat er een stevig voorjaarsprogramma wordt uitgerold in de maand maart. Er verschijnen namelijk een aantal zeer prijzige blockbusters. Hieronder de belangrijkste trailers die afgelopen dagen verschenen, met aan jou de vraag: welke vond jij de beste trailer van afgelopen week?

Verleden week keken we ook naar een aantal trailers. Toen bleken de trailers voor Deadpool 2 en Mission: Impossible - Fallout bijzonder in trek. Beide voorfilmpjes kregen 31 procent van de stemmen. Trailers voor Jurassic World: Fallen Kingdom, Solo: A Star Wars Story en Venom konden op minder steun rekenen.

Hieronder de trailers van afgelopen week, overigens nog niet allemaal op FT verschenen. Succes met stemmen!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
Gringo
Harold Soyinka is een zachtaardige Amerikaanse zakenman die een belang heeft in een farmaceutisch bedrijf. Hij staat op het punt dit publiek te maken als zijn leven op zijn kop komt te staan door een incident in Mexico. Harold raakt verstrikt in een web van dubieuze zakenpartners, Mexicaanse drugsbaronnen, internationale huursoldaten en de narcoticabrigade. Terwijl hij probeert te overleven op een van de gevaarlijkste plekken op aarde, blijft de vraag: zit hij tot zijn nek toe in de problemen of is hij iedereen twee stappen voor?


Incredibles 2
Bob Parr alias Mr. Incredible heeft samen met zijn vrouw Helen, ook bekend als Elastigirl, en hun drie kinderen Violet, Dash en Jack Jack een enigszins 'normaal' leven. Althans, voor een familie superhelden. De gezinssituatie komt echter onder druk te staan wanneer Bob in zijn eentje voor de kleine Jack Jack moet zorgen, terwijl zijn vrouw de wereld probeert te redden.


Mary Magdalene
Het verhaal speelt zich af in Het Heilige Land in de eerste eeuw. Een jonge vrouw laat haar vissersdorpje en familie achter zich en sluit zich aan bij een radicaal nieuwe sociale beweging. Aan het hoofd staat Jezus van Nazareth die veranderingen belooft in de wereld. Maria Magdalena is op zoek naar een nieuwe manier van leven en naar een authenticiteit die haar ontzegd wordt door de starre hiërarchieën. Naarmate de bekendheid van de groep groeit en steeds meer mensen zich aangetrokken voelen tot de boodschap van Jezus, zal Maria's spirituele reis haar naar Jeruzalem brengen. Daar wordt ze met de realiteit van het lot van Jezus geconfronteerd en moet ze er haar eigen plaats vinden.


Pacific Rim: Uprising
Enkele jaren na de gebeurtenissen uit de eerste film is het Jaegerprogramma ten prooi gevallen aan corruptie en zijn de massavernietigingswapens in verkeerde handen gevallen. De machine Gipsy Avenger is hiervan een voorbeeld. Zijn voorouder is gewijzigd in een nucleaire atoomkop en het lijkt alsof Gipsy Avenger die erfenis in ere houdt. Aan Jake Pentecost en Mako Mori om een nieuwe generatie van Jaegerpiloten te leiden tegen een dreiging van Kaiju.


Rampage
Rampage draait om een heroïsche primatoloog wiens beste vriend een zeldzame albino silverback gorilla is genaamd George. Maar wanneer een experimenteel serum verkeerd uitpakt beginnen George en andere wezens enorm te groeien, erop uit om alles om hen heen te vernietigen. Davis Okoye gaat er samen met een genetische wetenschapper achteraan om hen te stoppen.


Ready Player One
In de nabije toekomst ontsnapt de geïsoleerde tiener Wade Watts van zijn saaie bestaan wanneer hij inlogt op OASIS, een wereldwijd gebruikte virtuele utopie waar gebruikers idyllische alternatieve levens kunnen leiden. Als de excentrieke miljardair die OASIS heeft verzonnen komt te overlijden, stelt hij zijn enorme fortuin beschikbaar aan de winnaar van een grote virtuele schattenjacht. Wade gaat als een van miljoenen gamers op jacht naar de schat en moet het al snel opnemen tegen grote bedrijven en andere tegenstanders die er alles aan doen om de schat het eerst te vinden.


A Quiet Place
A Quiet Place volgt een familie die woont op een boerderij. Hun vredige bestaan wordt verstoord wanneer ze geterroriseerd worden door een soort van buitenstaande kracht. Vervolgens proberen ze zo stil mogelijk te zijn om te overleven.



NieuwsFilm

meest populair