De films die in maart op Netflix verschijnen

De films die in maart op Netflix verschijnen

Met o.a. Star Trek Beyond, Annihilation, Insidious, Still Alice en I, Robot.

Elke maand komt Netflix met tientallen nieuwe films en series. Vandaag hebben we voor jullie een vooruitblik op de grootste nieuwe films die naar het online streamingkanaal komen in maart. Het zijn uiteraard niet alle films, maar wel de films die Netflix zelf al wilde uitlichten.

I, Robot (1 maart)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Proyas | Cast: Will Smith, Bridget Moynahan, Alan Tudyk, James Cromwell | Bekijk de trailer
In het Chicago van de jaren 2030 behoren robots tot het dagelijks leven. Ze staan volledig ten dienste van de mensheid en kunnen blindelings worden vertrouwd. Waarom? Ze zijn geprogrammeerd met drie wetten, die bepalen dat ze mensen geen kwaad mogen doen. Rechercheur Del Spooner heeft echter een andere mening, al helemaal als de briljante wetenschapper Alfred Lanning vermoord wordt. Een goed ontvangen interpretatie van het werk van Asimov.


Bon Bini Holland (1 maart)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jelle de Jonge | Cast: Jandino Asporaat, Liliana de Vries, Sergio IJssel, Dennis Rudge | Bekijk de trailer
Robertico Florentino is een brutale oplichter uit Curaçao. Hij verdient geld met een toeristenbureau dat vakantiegangers onderbrengt in vakantiehuizen, zonder dat de eigenaar daar iets vanaf weet. Als hij per ongeluk een crimineel belazert, vlucht hij naar Nederland. Daar ontmoet hij Noëlla Maduro, wiens vader Ken een rijke zakenman is. Door haar te versieren hoopt hij al zijn problemen op te lossen. Maar als hij gevoelens voor haar krijgt, is het de vraag of die zwendel wel voortgezet kan worden.


Safe (1 maart)
Bekijk de afbeeldingRegie: Boaz Yakin | Cast: Jason Statham, Catherine Chan, Robert John Burke, James Hong | Bekijk de trailer
Een huurling moet een jong Chinees meisje beschermen. Zij heeft belangrijke informative over massavernietigingswapens en die informatie mag niet in de verkeerde handen komen. Maar dat dreigt natuurlijk wel te gebeuren, vooral als Rusland en China de jacht openen. Het gevolg: een gevaarlijke en heftige achtervolging door de complete Verenigde Staten, waarbij Jason Statham de gevaarlijkste stunts moet uitvoeren.


Insidious (1 maart)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins, Lin Shaye | Bekijk de trailer
Josh en Renai zijn al jaren gelukkig getrouwd als deze starter van een franchise begint. Maar als ze verhuizen raakt een van de kids in coma en dreigt hun gelukkige leventje drastisch te veranderen. Vooral als blijkt dat het kind bezeten is geraakt door een demon, die erop uit is het hele gezin te doden.


Still Alice (1 maart)
Bekijk de afbeelding Regie: Richard Glatzer, Wash Westmoreland | Cast: Julianne Moore, Kate Bosworth, Shane McRae, Hunter Parrish | Bekijk de trailer
Still Alice is een indrukwekkend drama waar actrice Julianne Moore terecht een Oscar voor kreeg. Ze speelt Alica Howland, een beroemd hoogleraar taalkunde die gelukkig getrouwd is en drie kinderen heeft. Maar op een dag realiseert Alice zich dat er iets niet helemaal klopt; ze vergeet wel eens eenvoudige woorden. Als ze dan de diagnose van Alzheimer krijgt, komen de familiebanden danig onder druk te staan.


Les affamés (2 maart)
Bekijk de afbeeldingRegie: Léa Frédeval | Cast: Louane Emera, François Deblock, Nina Melo, Rabah Nait Oufella | Bekijk de trailer
Alles lijkt normaal in een afgelegen dorpje nabij Quebec. Tot op een dag een aantal inwoners langzaam beginnen te veranderen. Hun lichamen beginnen te vergaan en ze keren zich met verwoestende en dodelijke gevolgen tegen elkaar. De paar mensen die het overleven vluchten de donkere bossen in, op zoek naar anderen die net als zijzelf getroffen zijn door dit vreemde voorval.


Star Trek: Beyond (7 maart)
Bekijk de afbeeldingRegie: Justin Lin | Cast: Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana | Bekijk de trailer
De USS Enterprise bevindt zich in deze prachtfilm diep in de ruimte, op een vijfjarige missie in de ruimte. Maar op een dag verandert alles en wordt het schip aangevallen door een nieuwe en mysterieuze vijand. Daarop moet men het schip verlaten en strandt de bemanning op een afgelegen planeet, zonder hoop op redding... Een prima film, die voelt als een aflevering van de oorspronkelijke serie, maar helaas aan de box office niet zoveel omzette als gehoopt.


Ladies First (8 maart)
Bekijk de afbeeldingRegie: Uraaz Bahl
Een net zo tragisch als mooi en inspirerend verhaal vinden we in deze documentaire. De korte film draait om Deepika Kumari, een meisje dat in armoede en langs de kant van de weg op het Indiase platteland geboren werd. Ogenschijnlijk zonder hoop op een beter leven, weet zij toch een ingang te vinden voor een betere toekomst en wordt ze boogschutter, de nummer een van de wereld.


The Outsider (9 maart)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Zandvliet | Cast: Jared Leto, Tadanobu Asano, Kippei Shiina, Rory Cochrane | Bekijk de trailer
Na jaren in een ontwikkelingshel, komt The Outsider er eindelijk. De film speelt zich af na de Tweede Wereldoorlog en in Japan. Daar wordt een gevangengenomen soldaat bedvrijd door een celgenoot van de Yakuza. Nu moet hij zijn redders terugbetalen door mee te werken aan een grimmig spel op leven en dood. Zijn er echt kansen om te overleven?


Annihilation (12 maart)
Bekijk de afbeelding Regie: Alex Garland | Cast: Natalie Portman, Oscar Isaac, Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson | Bekijk de trailer
De nieuwe film van Alex Garland is uiterst goed ontvangen en vertelt het verhaal van een groep vrouwen die een missie naar de Shimmer moet ondernemen. Dat is een mysterieus gebied waar het leven compleet veranderd is, waar de zaken absoluut niet zijn wat ze lijken. Al snel blijkt dat de natuurwetten niet gelden daar, en dat ze hun leven en geestelijke welgesteldheid allerminst zeker zijn.


Woman in Gold (12 maart)
Bekijk de afbeeldingRegie: Simon Curtis | Cast: Helen Mirren, Ryan Reynolds, Daniel Brühl, Katie Holmes | Bekijk de trailer
Maria Altmann is een Joodse vluchteling. Zij overleefde de Tweede Wereldoorlog, maar verloor daardoor wel alles. Na de oorlog besluit ze de strijd aan te binden met de Oostenrijkse overheid, in een poging terug te krijgen wat van haar is. Het gaat om vijf schilderijen gemaakt door Gustav Klimt, die in haar huis hingen en zich nu in een museum bevinden.


Benji (16 maart)
Bekijk de afbeelding Regie: Brandon Camp | Cast: Gabriel Bateman, Darby Camp, Jerod Haynes, Gralen Bryant Banks | Bekijk de trailer
Als er een film is die blijkbaar schreeuwde om een remake, is dat Benji wel. Dat is een film uit de jaren zeventig die nu een update krijgt. Centraal staat een zwerfhond die stiekem gevoerd wordt door, en bevriend raakt met, een van de kinderen van de familie Chapman. En die zorg betaalt zich uit als een van de kids ontvoerd wordt.


Take Your Pills (16 maart)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alison Klayman
Elk tijdperk heeft zo zijn eigen drugs. In de Verenigde Staten van vandaag is dat Adderall. Een drug die net als een aantal andere stimulansen, mensen helpt om onder de enorme en verwoestende prestatiedruk van de moderne maatschappij uit te komen. Of dat goed is en wat de mogelijke gevolgen daarvan zijn onderzoekt documentairemaakster Alison Klayman in deze film.


Roxanne Roxanne (23 maart)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Larnell | Cast: Mahershalalhashbaz Ali, Nia Long, Adam Horovitz, Jermaine Crawford | Bekijk de trailer
Het zijn de jaren tachtig als in Queens, New York, een dapper tienermeisje opstaat om mee te doen aan de MC Battle. Lolita 'Roxanne Shanté' Gooden is pas veertien als ze besluit om voor haar familie op te komen en voor hen te zorgen. Dat doet ze door te proberen de battle te winnen, maar in de gevaarlijke buurt gaat dat niet zonder slag of stoot.

NieuwsFilm

meest populair