[UPDATE] 'Avengers: Infinity War' nu al een enorme kaskraker!

[UPDATE] 'Avengers: Infinity War' nu al een enorme kaskraker!

Enorme opening in de States in het vooruitzicht.

De bioscoopzalen puilen als verwacht uit tijdens de voorstellingen van Walt Disney's en Marvel Studios' Avengers: Infinity War van regisseurs Anthony en Joe Russo. De film heeft al meer dan $100 miljoen opgehaald en dan zijn de cijfers voor dit weekend nog niet eens bekend.


UPDATE 2: Deadline meldt nu dat de derde Avengers-film kan uitkijken naar een Noord-Amerikaanse weekendopbrengst van $247,1 miljoen en dat is nabij de score van The Force Awakens. De score van gisteren pakt namelijk enorm goed uit. Infinity War noteerde waarschijnlijk zo'n $80,9 miljoen op de zaterdag, een record op die dag. Deze stond op naam van Jurassic World, met $69,6 miljoen.
UPDATE 1: De website Deadline meldt dat er op vrijdag naar verwachting $106,7 miljoen is opgehaald in de States, inclusief de opbrengst van de donderdagnacht. Alleen The Force Awakens noteerde meer op de premièredag, met $119,1 miljoen. Over het gehele weekend lijkt de score op te lopen tot maar liefst $245,6 miljoen. En via Box Office Mojo wordt duidelijk dat er wereldwijd al $284,4 miljoen is opgehaald, tot en met vrijdag.

In de States trapte de negentiende film in het Marvel Cinematic Universe af met een enorme $39,0 miljoen tijdens de nachtelijke vertoningen. Dit lijkt een eerste stap naar een totale weekendopbrengst van zo'n $237 miljoen. Hiermee nadert Ininifty War het record van $248,0 miljoen van Star Wars: The Force Awakens. De beste scorende films in de franchise zijn The Avengers met $207,4 miljoen en Black Panther met $202,0 miljoen.

Buiten de States staat de teller al op $95,0 miljoen, de opbrengst op woensdag en donderdag. Een wereldwijde score van meer dan $500 miljoen lijkt mogelijk na slechts een lang Box Office-weekend.

Lees ook de FilmTotaal recensie van 3,5 ster en SPOILERS bespreek je alleen in het SPOILER-bericht.



NieuwsFilm

meest populair