Algemeen

[UPDATE] 'Avengers: Infinity War' nu al een enorme kaskraker!

Enorme opening in de States in het vooruitzicht.

door Bram de Groot om 13:23 in Algemeen
De bioscoopzalen puilen als verwacht uit tijdens de voorstellingen van Walt Disney's en Marvel Studios' Avengers: Infinity War van regisseurs Anthony en Joe Russo. De film heeft al meer dan $100 miljoen opgehaald en dan zijn de cijfers voor dit weekend nog niet eens bekend.


UPDATE 2: Deadline meldt nu dat de derde Avengers-film kan uitkijken naar een Noord-Amerikaanse weekendopbrengst van $247,1 miljoen en dat is nabij de score van The Force Awakens. De score van gisteren pakt namelijk enorm goed uit. Infinity War noteerde waarschijnlijk zo'n $80,9 miljoen op de zaterdag, een record op die dag. Deze stond op naam van Jurassic World, met $69,6 miljoen.
UPDATE 1: De website Deadline meldt dat er op vrijdag naar verwachting $106,7 miljoen is opgehaald in de States, inclusief de opbrengst van de donderdagnacht. Alleen The Force Awakens noteerde meer op de premièredag, met $119,1 miljoen. Over het gehele weekend lijkt de score op te lopen tot maar liefst $245,6 miljoen. En via Box Office Mojo wordt duidelijk dat er wereldwijd al $284,4 miljoen is opgehaald, tot en met vrijdag.

In de States trapte de negentiende film in het Marvel Cinematic Universe af met een enorme $39,0 miljoen tijdens de nachtelijke vertoningen. Dit lijkt een eerste stap naar een totale weekendopbrengst van zo'n $237 miljoen. Hiermee nadert Ininifty War het record van $248,0 miljoen van Star Wars: The Force Awakens. De beste scorende films in de franchise zijn The Avengers met $207,4 miljoen en Black Panther met $202,0 miljoen.

Buiten de States staat de teller al op $95,0 miljoen, de opbrengst op woensdag en donderdag. Een wereldwijde score van meer dan $500 miljoen lijkt mogelijk na slechts een lang Box Office-weekend.

Lees ook de FilmTotaal recensie van 3,5 ster en SPOILERS bespreek je alleen in het SPOILER-bericht.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

En bij het publiek valt de film ook in de smaak, want op CinemaScore scoort een Infinity War met een A een prima resultaat.

Kakascii

Avatar

de film is ook erg leuk in transitie, niet veel saaie momenten :D

het gaat in 1 vloeiende lijn door, erg goed gedaan.

ridjieddo

Avatar

Een van de beste MCU films. Heel cool om die hele groei te zien van Tony over de jaren heen. En nu zag je oprechte angst en stress in zijn hele doen en laten.

Master Of Films

Avatar

DepecheWorld76 "Thanos nailed it!"
Niet slecht voor een villian die daarvoor maar in zijn stoel zat.
De after credit scene van Age of Ultron was duidelijk een waarschuwing.

Ereptile

Avatar

Mag ook wel! 10 jaar geleden had ik niet verwacht dat het hele MCU zo groot zou worden na Iron Man. Maar wat ben ik blij dat ik dit allemaal mee maak! Hopelijk houdt Marvel de bal hoog, want met Infinity War hebben ze de lat nog hoger gelegd dan dat hij al was voor comicbook films!

Artificialis

Avatar

En terecht.. De film zit overvol met personages, er is beperkte ruimte voor persoonlijke ''story arcs''. Toch hebben de Russo broers geprobeerd om iedereen een waardevolle rol te geven. Niet eerder waren de gevolgen zo tragisch, niet eerder was het spektakel zo groot.

Voor liefhebbers van The Dark Knight en The Winter Soldier is deze film misschien niet ''realistisch'' genoeg. Maar wat een feest voor fans van de stijl van Thor en de Guardians of the Galaxy.

ISIM

Avatar

Terecht, op 1 dag gewoon even 285 miljoen wereldwijd opbrengen. Ben zo benieuwd wat het na het weekend zal zijn. Film was zo ontzettend goed, adem halen zat er niet bij. Morgen voot de tweede keer heen

Frietgezicht

Avatar

Net voor de 2e keer geweest en nog steeds fantastisch,beter zelfs.

Gelukkig maar dat deze veel gaat verdienen zodat ze na Avengers 4 zeker nog een keertje groots uitpakken.

Goku32

Avatar

Had ook niet anders verwacht, dat dit een monster score gaat worden

benjamin

Avatar

Volgens de schatting van Box Office Mojo zou het openingsweekend $250,000,000 worden.

NieuwsFilm

meest populair