POLL: Beste Mark Millar stripverfilming

POLL: Beste Mark Millar stripverfilming

Welke wordt het? Een iets kleinere titel of juist een van de blockbusters.

Sinds 2018 zijn er acht strips van comic-goeroe Mark Miller verfilmd en er gaan er nog veel meer volgen. Niet alleen staan er grote Hollywood-producties gepland, waarbij vooral Matthew Vaughn betrokken is. Ook heeft Miller grootse plannen met Netflix. Zo verschijnt binnenkort de eerste Netflix comic The Magic Order en moeten er ook series en films gaan verschijnen.

Met deze POLL kijken we naar de acht reeds verschenen films gebaseerd op werk van Mark Miller. Het begon allemaal met Wanted, de succestitel van Timur Bekmambetov en met namen als James McAvoy, Morgan Freeman en Angelina Jolie. Een paar jaar later volgde van Matthew Vaughn de uitstekende verfilming van Kick-Ass welke drie jaar later een vervolg kreeg met het zwakkere Kick-Ass 2.

In 2015 kwam Vaughn opnieuw in beeld, dit keer met de verfilming Kingsman: The Secret Service. Ook nu was er weer een financieel succes en het was Vaughn zelf die verleden jaar het iets minder ontvangen Kingsman: The Golden Circle opleverde. Ook in 2015 verscheen nog de Ultimate Fantastic Four-verfilming van Josh Trank. Het gekraakte Fantastic Four werd zoals bekend een enorme flop. De grootste Mark Millar-verfilmingen zijn tot op heden Captain America: Civil War uit 2016 en Logan uit 2017.

Hieronder de POLL. Succes met stemmen!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair