De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel wat nieuws deze week!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

De verbouwing (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Will Koopman | Cast: Tjitske Reidinga, Mark Rietman, Nanette Drazic, Terence Schreurs
De succesvolle plastisch chirurg Tessa staat op het punt een privékliniek te openen. Maar echt gelukkig voelt Tessa zich niet. Haar huwelijk dreigt namelijk op de klippen te lopen en tegelijkertijd loopt de verbouwing van haar huis op een totale ramp uit. Als Tessa zich inlaat met een oude vriend, lijkt er geen uitweg meer mogelijk te zijn.


American Ultra (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nima Nourizadeh | Cast: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Topher Grace, Connie Britton
American Ultra is een vlotte actiekomedie over Mike. Deze ongemotiveerde stoner woont samen met zijn vriendin Phoebe in een klein stadje. Maar het leven van Mike komt snel op de kop te staan als blijkt dat hij een goed getraind agent is. Ineens wordt Mike achtervolgd door een duister verleden en komt hij middenin een ontzettend dodelijke operatie terecht, waarbij hij moet vertrouwen op nieuwe instincten om te overleven.


Man Up 2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Palmer | Cast: Simon Pegg, Lake Bell, Olivia Williams, Ophelia Lovibond
Een komedie met heerlijk spel van Simon Pegg en Lake Bell. Deze film draait om Nancy, die er klaar mee is om te daten. Het lukt toch niet. Maar als Jack haar per ongeluk aanziet voor een data, gaat ze maar mee in de flow. Na een avond waarin ze doet alsof ze iemand anders is, geeft ze toe dat ze maar deed alsof. Kan Jack het in zich vinden om haar daarvoor te vergeven en voor haar te gaan?


Bleed for This (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Younger | Cast: Miles Teller, Aaron Eckhart, Katey Sagal, Ciarán Hinds
Miles Teller op z'n best in deze boksfilm. Hij speelt Vinny 'The Pazmanian Devil' Pazienza, een lokale bokser uit de Providence, die beroemd werd nadat hij twee wereldtitels won. Na een bijna fataal auto-ongeluk blijft Vinny achter met een gebroken nek en krijgt hij te horen dat hij nooit meer zal horen. Maar vastbesloten als hij is om diens ongelijk te bewijzen, roept Vinny de hulp in van arts Kevin Rooney.


Solace (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Afonso Poyart | Cast: Anthony Hopkins, Jeffrey Dean Morgan, Abbie Cornish, Colin Farrell
FBI-agent Joe Merriwether kan een aantal moorden niet oplossen. En dus roept hij de hulp in van voormalig collega Dr. John Clancy. Hij is een gepensioneerd arts met psychische krachten. Clancy wil er niets mee te maken hebben, tot een reeks gewelddadige visioenen van de gewelddadige dood van Joe's partner tot hem komt. Samen realiseren ze zich al snel dat de moordenaar buitengewone krachten heeft.


En verder...
Voegde Netflix onderstaande titels toe aan zijn database.

Drama
Firebrand (2019)
Grace of Monaco (2014)
Paris est à nous (2019)
Paddleton (2019)
The Intent 2: The Come Up (2018)
Toegetakeld door de liefde (2013)

Horror
Teenage Space Vampires (1999)

Komedie

Delivery Man (2013)
Fashion Chicks (2015)
My Big Fat Greek Wedding 2 (2016)
That Awkward Moment (2014)

Misdaad
Rundskop (2011)
The Drug King (2018)

Thriller
App (2013)


NieuwsFilm

meest populair