Marvel kondigt voortaan niet langer een complete Phase aan

Marvel kondigt voortaan niet langer een complete Phase aan

Ditmaal kortere aankondigingen.

Marvel kondigde heel enthousiast alle films voor Phase 3 aan. Maar daar kwamen veranderingen in, want zo waren Spider-Man: Homecoming en Ant-Man and the Wasp beiden niet gepland. Ook werd Inhumans geschrapt. Marvel kiest dus een ander pad voor Phase 4.

Dat laat Marvel-baas Kevin Feige tegenover de site Comicbook weten. Ondanks dat we in toenemende mate een goed idee hebben van wat we kunnen verwachten van Phase 4, zal Marvel niet al teveel vroeg van te voren aankondigen. We moeten dus gewoon wachten de komende tijd en horen wanneer Marvel daar klaar voor is, wat er aan zit te komen.

Weinig bekend
Feige vertelde tegenover Comicbook dat hij in elk geval niets nieuws aan wil kondigen tot na het verschijnen van Avengers: Endgame en wellicht zelfs niet voor Spider-Man: Far From Home. Marvel weet al wat er voor de toekomst in het verschiet ligt, maar elke toekomstige aankondiging zal minder tijd beslaan dan die van Phase 3.

"Ik denk niet dat we de plannen voor de komende vijf of zes jaar zullen aankondigen, maar we hebben wel een redelijk goed idee al van wat we de komende vijf of zes jaar gaan maken," aldus Feige. Vooral dat laatste is geen heel nieuw statement, want Marvel liet al eens weten minstens tot 2025 en later plannen te hebben.

De komende tijd zijn in elk geval nog films als Black Widow en The Eternals aangekondigd. Ook verwachten we films als Black Panther 2, Doctor Strange 2 en Shang-Chi.

NieuwsFilm

meest populair