Netflix

Netflix heeft deze week weer veel nieuwe topfilms

Heel veel nieuws!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan zijn catalogus. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we eerst de drie beste films van alle nieuwe toevoegingen uit en bieden we je vervolgens een overzicht met alle andere producties die vanaf nu beschikbaar zijn.

Dark Shadows (2012)
Regie: Tim Burton | Cast: Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Eva Green, e.a. | Recensie: 4 sterren | Trailer
Halverwege de jaren zestig was de soap Dark Shadows een groot succes. De eigenzinnige filmmaker Tim Burton blies er een aantal jaar geleden nieuw leven in. Het resultaat is een prima film met een sterke cast. Visueel ziet de film er weer gelikt uit (zoals we van Burton gewend zijn). Dark Shadows draait om de stokoude vampier Barnabas Collins. Hij brak ooit het hart van een heks, waarop zij hem vervloekte. Collins woont nu samen met zijn excentrieke familie in een landhuis. Dark Shadows moet je zeker eens opzetten!

Daddy's Home 2 (2017)
Regie: Sean Anders | Cast: Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson, e.a. | Trailer
Daddy's Home 2 verscheen een jaar na het succesvolle eerste deel. Dit vervolg presteerde beduidend minder aan de bioscoopkassa's. Desalniettemin is Daddy's Home 2 aan te raden aan iedereen die van een droge kerstkomedie houdt. In deze film slaan vader Dusty en stiefvader Brad de handen ineen om hun kinderen de perfecte Kerstmis te geven. Hun samenwerking komt echter al vrij snel onder druk te staan wanneer hun eigen excentrieke vaders arriveren en van de feestdagen een soepzooitje maken.

Minions (2015)
Regie: Kyle Balda & Pierre Coffin | Cast: Sandra Bullock, Steve Carell, Michael Keaton, e.a. | Recensie: 4 sterren | Trailer
In deze oorsprongsfilm leren we waar de gele mannetjes uit de Despicable Me-films precies vandaan komen. Minions bewijst dat ook ondergeschikte bijfiguren prima een eigen film kunnen dragen. De kleurrijke animatiefilm bevat natuurlijk weer ontzettend veel humoristische taferelen. Deze prent is leuk voor jong en oud. In Minions gaan Kevin, Stuart en Bob op zoek naar een nieuwe slechterik om te assisteren. Ze komen terecht bij Scarlet Overkill, 's werelds eerste vrouwelijke superschurk.


En verder onder meer...


Animatie
De kleine vampier (2017)
Jonah: A VeggieTales Movie (2002)
The Snow Queen's Revenge (1996)

Documentaire
The Accountant of Auschwitz (2018)
Cartel Land (2015)

Drama
All Saints (2017)
Elizabeth: The Golden Age (2007)

Horror
Mama (2013)

Komedie
The Lovers (2017)
This is 40 (2012)
Just Go with It (2011)
Couples Retreat (2009)
It's Complicated (2009)

Misdaad
Blow (2001)

Tienerdrama
Swiped (2018)

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Hoe zit dat eigenlijk met 4K en HDR? Het zijn niet altijd alleen maar producties van Netflix zelf maar ik moet zeggen dat ik het aanbod een beetje karig vind. Zou gaaf zijn om een aantal topfilms in 4K en/of HDR te kunnen zien.

Zembo

Avatar

Dit weekend Blow maar eens opzetten. Sinds 2001 ( in de bios ) niet meer gezien.

adofmirosch

Avatar

Deze films zijn niet mijn smaak, maar zondag komt wel bladerunner 2 op netflix en daar kijk ik erg naar uit Smiley face

meanrat

Avatar

Weinig leuks? Ga Cartel Land dan nu even kijken. Wonderlijke documentaire die kijkt als een superspannende hyperintelligente actiefilm. Maar het is allemaal dus echt en boven alles heel erg interessant.

NieuwsFilm

meest populair