Algemeen

Deze films kondigt Marvel vermoedelijk volgende week aan!

Van Shang-Chi tot de nodige sequels!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
Marvel Studios onthult hoogstwaarschijnlijk volgende week zijn toekomstplannen tijdens de San Diego Comic-Con. De verwachting is dat er de komende jaren ook een aantal nieuwe gezichten naar het Marvel Cinematic Universe gaan komen. Hieronder een overzicht van al die mogelijke films!

#1 In de pijplijn
De kans is groot dat Marvel volgende week het een en ander bekend zal maken over Black Widow, The Eternals en Shang-Chi. De opnames van Black Widow zijn in volle gang en de cast van The Eternals begint al aardig vorm te krijgen. Daarnaast schijnt de productie van Shang-Chi ook snel van start te kunnen gaan. Er wordt achter de schermen ook gewerkt aan vervolgfilms voor Black Panther, Doctor Strange en Guardians of the Galaxy Vol. 2. Gezien het succes van Captain Marvel is het ondenkbaar dat er geen tweede film komt. Een vervolg op Ant-Man and the Wasp is misschien wat minder zeker, maar Marvel gaat deze bekende personages heus niet aan de kant schuiven.


#2 Ironheart
Studente Riri Williams maakt in de comics een replica van het pak van Iron Man, compleet met AI van haar grote voorbeeld zelf. Tony Stark was daar zo van onder de indruk dat hij haar uitnodigde en aanmoedigde om haar pad als heldin Ironheart voort te zetten. Er gaan al langer geruchten dat Ironheart binnenkort verfilmd gaat worden. Ook niemand minder dan Robert Downey Jr. moedigde de introductie van deze heldin onlangs aan. Daarnaast wil Marvel graag meer diverse helden naar het witte doek brengen, dus een aankondiging van Ironheart lijkt haast zeker.


#3 Dark Avengers
Volgens de geruchten werkt Marvel al een tijdje aan een Dark Avengers-film. The Hashtag Show meldde vorig jaar dat er zelfs al een script voor de film geschreven is. In de comics zijn de Dark Avengers meestal een team van schurken die zich voordoen als superhelden. Aangezien de geruchten omtrent de komst van deze groep al zo lang rond gaan, zou het niet heel verrassend zijn als Kevin Feige deze titel volgende week ook noemt in zijn presentatie. Het probleem is alleen dat de meeste teamleden (zoals Norman Osborn en Ares) nog niet geïntroduceerd zijn in de films, maar daar kan vast een creatieve draai aan worden gegeven!


#4 Meer Spider-Man
De deal tussen Marvel en Sony is na Far From Home eigenlijk voorbij. Sony leende het personage namelijk maar voor vijf Marvel-films uit. Gezien het succes van Marvels Spider-Man is het haast ondenkbaar dat dit contract niet wordt verlengd, maar niets is nog zeker. Marvels presentatie tijdens San Diego Comic-Con lijkt een mooi moment om het vervolg van deze samenwerking aan te kondigen. Daarnaast lijkt Marvel ook de bouwstenen te leggen voor de Sinister Six, een bekende groep slechteriken. Fans willen dit team al heel lang op het witte doek zien, dus een aankondiging van deze verhaallijn zou een ultieme traktatie zijn!


#5 Overig
Mochten de bovenstaande titels daadwerkelijk aangekondigd worden, dan zou dat natuurlijk al een heel mooi lijstje zijn. Toch heeft Marvel misschien meer verrassingen in petto. Wat te denken van een film rondom Nova? Er wordt al langer gespeculeerd over zijn komst. Daarnaast heeft Marvel na Disney's aankoop van Fox ook de rechten van de Fantastic Four en X-Men weer in handen. Eerlijk? Het zou teleurstellend zijn als Feige hun komst niet aankondigt, maar wellicht heeft hij pas later ruimte voor deze helden in zijn filmuniversum. Ten slotte zou een aankondiging voor Avengers 5 ook leuk zijn.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Henk71

Avatar

ik ben benieuwd

JIGSAW8

Avatar

cap 4 is een fake gerucht

Goku32

Avatar

Dark advengers lijkt wel iets te kunnen worden. Maar de rest is gewoon money cashen voor Marvel

Decepticon

Avatar

Dark Avengers gaat denk ik niet komen. Iron Heart is niet meer divers, maar juist meer van hetzelfde. Ja je krijgt weer een vrouwelijke superheld, maar je krijgt gewoon weer eenzelfde superheld als Iron Man.
Meer Spider-Man zie ik wel gebeuren, zo ook Black Panther 2 en Captain Marvel 2.
Ook Nova zie ik wel gebeuren, is iig een nieuwe superheld, maar waar ik het meest naar uit kijk is Doctor Strange 2 met Nightmare als villain. Ik hoop echt dat die aangekondigd wordt.
Maar wat eigenlijk wel weer een must is, is dat er straks weer naar een grote villain wordt gewerkt voor Avengers 5.

Mysterio90

Avatar

Ik heb vertrouwen in de strategie van Marvel, maar zit eerlijk gezegd niet echt op een reeks nieuwe solo films te wachten zoals Iron Heart of Shang-Chi. Black-Widow is nooit een straf om naar te kijken, maar dat verhaal is imo wel afgerond. Lekker laten rusten. Ja, we zijn verwend met team-up films zoals Civil War, Thor 3 en de laatste twee Avengers, maar na de laatste spider-man wordt het geduld nu wel erg op de proef gesteld als Black Widow, The Eternals en Shang-chi de verhaallijn na FFH negeren en die pas weer over een jaar of 2 wordt opgepakt. En die kans zit er wel dik in...
Ik hoop zelf op Guardians 3 met Thor, Spider-man 3, Avengers 5 en dr. Strange 2. Als nieuwe solo film zou Nova op 1 staan.

Devenace

Avatar

En een gay Spiderman.

Rutherford

Avatar

Nova, Fantastic Four en Simver Surfer please! Past perfect in een kosmisch MCU.

NieuwsFilm