Video

Aaron Eckhart (The Dark Knight) compleet losgeslagen in trailer 'Line Of Duty'

En het ziet er niet bepaald uit als een must-see comeback voor de acteur.

door Arjen Rooseboom om 09:04 in Video
Ooit gold Aaron Eckhart (51) als veelbelovend talent na zijn optreden als Harvey 'Two-Face' Dent in The Dark Knight. Na een paar flinke misstappen met Battle Los Angeles, I Frankenstein en Incarnate verdween hij echter langzaam uit de spotlights. Nu horen en zien we na lange tijd weer iets van hem in de trailer van Line Of Duty.

Eckhart speelt speelt de schandelijke agent Frank Penny die, samen met reporter Courtney Eaton (Mad Max: Fury Road), in een race tegen de klok vecht om de ontvoerde dochter van zijn politiecommissaris Giancarlo Esposito (Maze Runner) op te sporen. Klein nadeel, hij heeft de ontvoerder (en dus enige aanwijzing) eerder per ongeluk doodgeschoten.


Het ziet er een beetje uit zoals elke andere actiefilm. Wederom over een agent die iets moet rechtzetten om iemand te redden. Geregisseerd door Steven C. Miller, verantwoordelijk voor bedenkelijke Bruce Willis B-titels zoals Extraction, Marauders en First Kill, om nog maar te zwijgen over het abominabele Escape Plan 2: Hades met Sylvester Stallone.

Studio LIONSGATE brengt Line Of Duty beperkt uit in de VS en vanaf 15 november is deze op Video-On-Demand te zien. Hieronder een poster:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair