Featured

5 sexy strippers die het beter doen dan 'Onze jongens in Miami'

Deze personages trokken de stoute schoenen aan, of liever gezegd uit.

door Timothy van Damme om 16:26 in Featured
Na het grote succes van Magic Mike duurde het nog verrassend lang voor Johan Nijenhuis op de proppen kwam met zijn kloon Onze Jongens. De pers was niet mild (FilmTotaal gaf de film 1 ster), maar dat houdt een vervolg niet tegen. Hieronder bekijken we vijf andere strippers, die wél weten hoe het moet.

Magic Mike
De omgekeerde wereld: toen de mannelijke helft van de bioscoopbezoekers naar een film over een teddybeer (Ted) gingen, vergaapten de dames zich aan sexy strippers. Magic Mike werd voor een groot deel gebaseerd op de vorige carrière van hoofdrolspeler Channing Tatum, die dan ook weet hoe hij moet bewegen. Met zijn gebeeldhouwde lichaam wist hij vrouwen over de hele wereld geboeid te houden. En het verhaal? Welk verhaal heb je dan nog nodig?

Nancy Callahan
Niet alleen is Sin City één van de beste stripverfilmingen ooit, ook markeerde het de heetste stripscène in zwart-wit die we ooit gezien hebben. Twee keer 'strip' voor de prijs van één! Hoewel de (weinige) kleren hier aan blijven - de liefhebbers van de comic werden wat dat betreft teleurgesteld - trakteert Jessica Alba de kijker als Nancy Callahan op een stomende dansscène die door regisseur Robert Rodriguez perfect in beeld wordt gebracht.

Gaz
Wie denkt aan strippers, denkt aan dames die strak in het vel zitten en een lust voor het oog zijn. De heren van The Full Monty zijn echter van een heel ander kaliber en juist dat maakt ze zo succesvol. Als Gaz zijn baan kwijtraakt, komt hij - geïnspireerd door The Chippendales - op een geweldig idee; een groep doodnormale arbeiders omturnen tot een geliefde stripact. Het enige verschil is dat deze heren Full Monty (ofwel volledig naakt) zullen gaan.

Cassidy
Moeten strippers altijd jonge godinnen zijn? Nee dus, want als Cassidy bewees Marisa Tomei in The Wrestler dat je ook na je veertigste nog enorm sexy kunt zijn. Wat haar rol echter zo goed maakte, was juist het besef van deze vrouw dat ze haar beste tijd heeft gehad. De volgende generatie staat al klaar om haar van de troon te stoten, maar voor Randy 'The Ram' Robinson is zij nog altijd de mooiste vrouw ter wereld. En voor velen met hem!

Santanico Pandemonium
Het moment dat Santanico Pandemonium ten tonele verschijnt in From Dusk Till Dawn is een belangrijk moment op meerdere vlakken. Niet alleen slaat de film op dat moment volledig om, maar tevens wordt het publiek getrakteerd op een sensuele dans van Salma Hayek (met slang). Technisch gezien is zij eerder een exotische danseres dan een stripper, maar een kniesoor die daar op let na deze traktatie. Saillant detail; Hayek speelde ook een stripper in Dogma en Americano.

Een speciale vermelding moet gemaakt worden voor Demi Moore in Striptease. Zij gebruikte als een van de eerste A-lijst actrices haar bekendheid in combinatie met naaktheid om een film te verkopen. Jammer dat de film uiteindelijk niet veel soeps was.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

moviethomthomas

Avatar

SALMA HAYEK.......... Man wat een heerlijke scene en vrouw is dat zeg! (trouwens eiza gonzales is in de serie from dusk till dawn ook niet verkeerd)

SunChaser

Avatar

Jennifer Aniston in We Are the Millers

SunChaser

Avatar

Jennifer...
https://youtu.be/XaeoPz9NlF4

Frietgezicht

Avatar

Jamie Lee Curtis in True Lies...
Geintje, Salma altijd de beste

Master Of Films

Avatar

Salma Hayek als Santanico Pandemonium!!!!
Ik zal mijn 1e reactie nooit vergeten. Het was vergelijkbaar met onderstaande YT filmpje.

jeff1983

Avatar

Ach, blijkt maar weer des te meer dat recensies totaal niet belangrijk zijn voor dit soort films. Gaan gewoon weer 400.000 vrouwen heen waarschijnlijk. Commercieel gezien weet Nijenhuis precies wat de gemiddelde vrouw wil zien.

Frietgezicht

Avatar

^ Yep, Nijenhuis is iemand die echt films maakt om van te eten, mooie tv te hebben thuis, enz, niet iemand die ambities heeft qua films maken. Hij gaat niet voor risico’s, verschillende genres, droomprojecten enz. Kan mij niet voorstellen dat die in bed ligt te dromen over dit soort films en het een passie is dat naar een groot scherm te brengen.

Doet die goed want hij zal er goed van leven maar normale bezoekers weten de naam van een regisseur niet en filmliefhebbers nemen de naam Nijenhuis niet serieus als het gaat om kwaliteit.
Een Uwe Boll is het lachertje van Hollywood maar deed tenminste nog projecten die hij leuk vond.

Master Of Films

Avatar

Uwe Boll heeft toch echt wel talent om shit films leuk te maken. Hij is zelfs restauranthouder geworden. Dat kan je van Nijenhuis toch niet zeggen, hij moet het hebben van die breinloze Nederlandse publiek dat ook warm loopt voor Dolittle.

Iedereen kan Onze Jongens in Molenbeek, Verliefd op Wuhan, Slipjesdag, FoekJoe de Maxiheks en Zoop in Syrië maken. Ik heb betere regieklussen gezien van Zaanse vloggers.

Ook is Nijenhuis de zeikerd van de NL industrie. Voornamelijk tegen Dick Maas en zijn Sint film.

SunChaser

Avatar

Wat is er mis met films voor de massa en de poen te maken?


Disney doet niet anders

Blockbuster

Avatar

Deze ook niet vergeten. :PIs trouwens één van de beste South Parks ooit; bij deze scène kwam ik niet meer bij.

Master Of Films

Avatar

SunChaser "Wat is er mis met films voor de massa en de poen te maken?"
Niks mis mee met een Lord of the Rings film van Peter Jackson of The Dark Knight of Ghostbusters 1984 of Mission: Impossible – Rogue Nation of Guardians of the Galaxy of Die Hard of Avengers: Infinity War. Of wou iets anders suggeren. Smiley face

Frietgezicht

Avatar

Een regisseur en een studio vergelijken :’)
Je denkt toch niet dat types als Nolan films maken voor het geld? Totaal geen passie bij het project? Of al die anderen?
Dick Maas geniet van films zoals Sint en Prooi maken.
Nijenhuis maakt geen thrillers, actiefilms, drama’s, oorlogsfilms etc maar alleen films voor vrouwen met een achterstand met soap acteurs erin.
Hij is een leeg zielloos flut regisseurtje die doet wat de studio wilt.

Gigan72

Avatar

10.000.000 % Salma Hayek...
De andere 2 dames zijn ook prima in orde
Maar Tja Salma is Salma .....Smiley face

The Full Monty is wel een grappige film trouwens.

Sunspot

Avatar

Cassidy!

Goeie film The Wrestler, maar ook dat lichaam van Tomei, potverdikkie mooi :D

NieuwsFilm

meest populair