De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Ready Player One (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, e.a.
Wade Watts, een doodeenvoudige tiener, gaat de strijd aan om de nieuwe baas van de OASIS, een uiterst geavanceerde VR-wereld waar mensen hun vertier zoeken, te worden. Daarvoor moet hij allerlei missies en uitdagingen ondergaan en de drie benodigde sleutels zien te bemachtigen. Ondertussen wordt Wade achternagezeten door een bedrijf dat een eigen agenda heeft.

The 15:17 to Paris (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clint Eastwood | Cast: Anthony Sadler, Alek Skarlatos, Spencer Stone, e.a.
Drie Amerikaanse vrienden zijn op doorreis door Europa. Vroeger had niemand al te hoge verwachtingen van hen. Op 21 augustus 2015, in de Thalys van Amsterdam en Parijs, moet het drietal echter onverwachts in actie komen wanneer een terrorist een bloedbad dreigt aan te richten. Ze weten hem te stoppen, en groeien uit tot ware helden.

Steve Jobs (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Danny Boyle | Cast: Michael Fassbender, Seth Rogen, Kate Winslet, e.a.
De legendarische Apple-oprichter Steve Jobs is een bikkelharde dromer. Jobs probeert op drie cruciale momenten in zijn carrière, waarop hij nieuwe apparaten presenteert, alle verwachtingen te overtreffen. Hoewel de ondernemer een genie is, is hij op privégebied minder succesvol. Jobs blijkt een klootzaak tegenover zijn medewerkers, en een waardeloze vader te zijn.

By the Sea (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Angelina Jolie | Cast: Brad Pitt, Angelina Jolie, Mélanie Laurent, e.a.
Ronald en Vanessa, een uitgedoofd echtbaar, strijken neer in een hotel aan de Franse kust om te werken aan hun huwelijksproblemen. Hoewel de twee in eerste instantie niets dan ruziemaken, lijkt de komst van een pasgetrouwd Frans stel en een gluurgat in de muur hun liefdesvuur toch weer aan te doen wakkeren.

To All the Boys: P.S. I Still Love You (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Fimognari | Cast: Lana Condor, Noah Centineo, Jordan Fisher, e.a.
Lara Jean vormt nu officieel een setje met Peter, een jongen die veel populairder is dan zij. Haar leven wordt overhoopgegooid wanneer John Ambrose, een oude vlam die ook een van haar vroegere liefdesbrieven had ontvangen, plotseling opduikt. Ze komt daardoor in een lastige situatie terecht: hoe moet ze in hemelsnaam omgaan met haar gevoelens voor beide jongens?


En verder onder meer...

Actie
Triple Threat (2019)
The Chronicles of Riddick (2004)

Drama
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)
What Dreams May Come (1998)

Komedie
Evan Almighty (2007)
Happy Gilmore (1996)

Mysterie
The Professor and the Madman (2019)

Romkom
I Now Pronounce You Chuck And Larry (2007)

Thriller
The Coldest Game (2019)
Van Helsing (2004)

NieuwsFilm

meest populair